Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νέο πλάνο, ίδιος στόχος

Νέο πλάνο, ίδιος στόχος

img_7674


Με κάποιες αλλαγές, σε σύγκριση με το παιχνίδι κόντρα στηνΈνωση Νέων Παραλιμνίου θα παρατάξει αύριο την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Τόξι Σαβέφσκι. Οι όποιες αλλαγές πάντως δεν αλλάζουν το στόχο που είναι η νίκη με καλή εμφάνιση. Οι λύσεις υπάρχουν, η εντακάδα θα είναι πανίσχυρη, ενώ στον πάγκο αναμένεται να βρεθούν και 3 μικροί.

Άμυνα

Ο Οχάντ ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και θα είναι κάτω από το τέρμα. Δεξιά ο κολλητός του Γιουβάλ Σπούγκιν και αριστερά ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο. Στο κέντρο της άμυνας παρτενέρ του Ρασίντ Αλαμπί, θα είναι ο Ζοάο Πάολο Αντράντε, αφού ο Παβίτσεβιτς αποτελεί ήδη παρελθόν. Δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο και ο Ντανιέλσον.

Μεσαία Γραμμή

Σοάρες και Ασσίς συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις και δεν υπάρχει λόγος αποχώρησης. Αυτή τη βδομάδα θα έχουν μαζί τους το Λεάντρο, αφού ο Αντρέ Σκέμπρι αναμένεται να μετακινηθεί στο αριστερό φτερό. Στο δεξί φτερό θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Χριστοφή. Υπάρχει και το ενδεχόμενο στο φτερό να βρεθεί ο Φρέντι αντί του Σκέμπρι, δεν συγκεντρώνει όμως πολλές πιθανότητες.

Επίθεση

Ο Φρέντι ήταν βασικός κόντρα στο Παραλίμνι, τελικά όμως τη διαφορά την έκανε ο Άλβες που ήρθε από τον πάγκο. Ο Βραζιλιάνος έχει τον πρώτο λόγο να βρεθεί στη κορυφή της επίθεσης, πρέπει όμως να ανοίξει λογαριασμό!