Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Οι αποφάσεις προκαλούν περαιτέρω σύγχυση στον κόσμο” (audio)

“Οι αποφάσεις προκαλούν περαιτέρω σύγχυση στον κόσμο” (audio)

sak_5591


Όπως ήταν φυσικό, έντονες ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όχι μόνο, που προκλήθηκαν από την απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ να τιμωρήσει απλά με χρηματικό πρόστιμο τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Εβάντρο Ρονγκάτο, ο οποίος στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στο “Παπαδόπουλος” τραυμάτισε οπαδό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όταν επέστρεψε αντικείμενο στην κερκίδα.

Η πρώτη αντίδραση από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήρθε από τον εκπρόσωπο της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου που μίλησε το πρωί της Παρασκευής στο ΣΠΟΡ FM και αναφέρθηκε στην προκλητική απόφαση του δικαστικού σώματος της ΚΟΠ:

“Οι αποφάσεις προκαλούν περαιτέρω σύγχυση στον κόσμο. Αυτό που πραγματικά δεν μπορούμε να αντιληφθούμε είναι πως γίνεται ένας ποδοσφαιριστής που ρίχνει αντικείμενο στην κερκίδα να τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο, ενώ ο άλλος που έκανε χειρονομίες να τιμωρείται με αποκλεισμό. Τι θα γινόταν εάν ο κόσμος μας δεν έδειχνε αυτοσυγκράτηση; Φίλαθλοι που ρίχνουν αντικείμενα κινδυνεύουν με φυλάκιση και ποδοσφαιριστής θα την βγάλει απλά με πρόστιμο”.

Ακούστε το ηχητικό: