Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη και βλέπουμε

Νίκη και βλέπουμε

ns014306


Δεν ξέρουμε αν ενδεχόμενη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα επαναφέρει κάπως την ελπίδα. Οι 12 βαθμοί είναι άλλωστε πάρα πολλοί και στην καλύτερη των περιπτώσεων μέσα από αυτή τη σειρά από ντέρμπι για τους υπόλοιπους που ξεκινάει σήμερα, θα μειωθεί στους 6. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει όμως να κάνει το καθήκον της και στο τέλος να κάνει ταμείο.

Ασφαλώς τα πράγματα δεν είναι ιδανικά για την ομάδα μας, 2 νίκες σε 8 παιχνίδια, είναι ένας απολογισμός που δεν τιμάει καθόλου, κανέναν στο τριφύλλι. Ο προπονητής μας όμως δεν σταματάει να επαναλαμβάνει πως είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να θέτουμε στόχους. Απαγορεύεται, να θεωρήσουμε μια σαιζόν χαμένη από την 8η αγωνιστική. Είτε θα την εκμεταλλευτούμε για να κερδίσουμε κάποιον τίτλο, είτε για να βγούμε Ευρώπη, είτε για να βγάλουμε παίκτες από την ακαδημία. Το σημαντικό εδώ που βρισκόμαστε είναι να θέτουμε στόχους.

Μόνο νίκη και βλέπουμε λοιπόν. Στόχος από δω και πέρα, η νίκη σε κάθε παιχνίδι, μέχρι παρακάτω. Αν μας το επιτρέψει η μοίρα και οι συγκυρίες να πιστέψουμε, θα το κάνουμε. Ως τότε, παιχνίδι-παιχνίδι κι όπου μας βγάλει.