Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ν.Χαραλάμπους: “Θα κριθούμε όλοι στην καταστατική συνέλευση”

Ν.Χαραλάμπους: “Θα κριθούμε όλοι στην καταστατική συνέλευση”

omonoiadiaskeps


Για τις αποφάσεις που λήφθηκαν στην χθεσινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, μίλησε σήμερα στην LTV ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας, κ. Νίκος Χαραλάμπους. Ο κος Χαραλάμπους, ήταν από τα άτομα που ήταν κοντά στον Μιλτιάδη Νεοφύτου και σήμερα δήλωσε “Mea Culpa” αφού παραδέχθηκε πως η πολιτική τους στο παρελθόν κατέστρεψε την ομάδα μας. “Θα κριθούμε στην καταστατική συνέλευση όλοι”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι αγωνιστικοί μας στόχοι πρέπει να αναθεωρηθούν. Σε καμία περίπτωση δεν θα τα παρατήσουμε όμως. Όλοι ξέρουμε πως δεν έγινε και η καλύτερη διαχείριση με αποτέλεσμα σήμερα να είμαστε σε απελπιστική κατάσταση. Έχουμε δαπανήσει υπέρογκα ποσά με αποτέλεσμα το σωματείο να καταχρεωθεί. Οφείλουμε και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να επανασχεδιάσουμε την ομάδα μας με τα τωρινά δεδομένα”.

“Θα πάμε σε καταστατική συνέλευση τις επόμενες 30 ημέρες και εκεί θα κριθούμε όλοι. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη. Υπάρχουν δυσκολίες αλλά δεν θα τα βάλουμε κάτω. Ενωμένοι με τον κόσμο μας θα τα καταφέρουμε”.

Για το αν ο Τόνι Σαβέφσκι είναι μέρος αυτού του σχεδίου:

“Να είστε σίγουροι πως ο Σαβέφσκι είναι πολύ δυνατό χαρτί για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Για μας είναι μεγάλο κεφάλαιο και είναι ικανός γι΄αυτό που ονειρευόμαστε. Είναι πάνω απ όλα εργατικός και συνεργάσιμος”.

Το μήνυμα της διοίκησης στον κόσμο:

“Ζητούμε συγγνώμη από τον μεγάλο μας κόσμο. Mea Culpa. Έχουμε μάθει από τα λάθη μας και η απόφαση είναι με διαφάνεια και ομαδικότητα θα φέρουμε την ομάδα ξανά εκεί που της αξίζει”.