Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Σεβασμό από όλους»

«Σεβασμό από όλους»

img_6795


Παραπλανητική χαρακτήρισε την εικόνα που παρουσιάζεται σήμερα σε μερίδα του τύπου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Παύλος Χρυσάνθου. Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, ο κος Χρυσάνθου ζήτησε σεβασμό από όλους προς την ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ μίλησε και για τα μέτρα που λήφθηκαν από την Διοίκηση για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα αναφερθώ πρώτα στην χθεσινή ενημέρωση με την ανακοίνωση που αναφέρεται στην εμφάνιση με την Δόξα, που ήταν απογοητευτική. Θεωρούμε ότι μία ομάδα του εκτοπίσματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν επιτρέπεται να είναι σε αυτή την θέση. Από κει και πέρα η απόδοση και η βαθμολογική θέση εξετάστηκε εκτεταμένα από το ΔΣ που πήρε κάποιες αποφάσεις που κοινοποιηθήκαν στους ποδοσφαιριστές. Δεν θα επιβεβαιώσω και δεν θα διαψεύσω κάτι για όσα αναφέρονται. Πρέπει να υπάρξει σεβασμός από όλους στο ΔΣ που λαμβάνει μέτρα που αποσκοπούν στην αγωνιστική βελτίωση της ομάδας. Στόχος μας είναι να πάρουμε το τρίποντο με την Αλκή»

«Όταν χτίστηκε αυτή η ομάδα ακόμη κι όταν δεν έρχονταν τα αποτελέσματα, όταν η ομάδα απέδιδε καλό ποδόσφαιρο και εμείς και ο κόσμος την στηρίξαμε απόλυτα. Η εικόνα με την Δόξα ήταν απογοητευτική. Παίζαμε με μία ομάδα που τα συμβόλαια της είναι πολύ πιο χαμηλά, που προερχόταν από απογοητευτικό αποτέλεσμα και με μία ουσιαστική εμφάνιση θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη. Σας καλώ όλους να σεβαστείτε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η εικόνα που παρουσιάζεται σήμερα σε μερίδα του τύπου είναι παραπλανητική και δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα. Οι ποδοσφαιριστές μας αμείβονται ικανοποιητικά, τα συμβόλαια τους γενικότερα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι ικανοποιητικά. Η διοίκηση έχει τηρήσει στο έπακρον τις υποχρεώσεις της. Αυτό που πρέπει να είναι ξεκάθαρο σε όλους, εάν οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι με βάση την κατάσταση δεν μπορεί να ανταποκριθεί, σωστό και θεμιτό είναι να έρθει κοντά μας να τα συζητήσουμε. Εμείς έχουμε απαιτήσεις, και θέλουμε να δείξουν την Κυριακή τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ. ΟΜΟΝΟΙΑ σημαίνει προσπάθεια, πάθος, να φοράς το τιμημένο τριφύλλι στο στήθος και να τα δίνεις όλα στο γήπεδο. Υπάρχει επόμενη μέρα, δεν είναι εύκολη, είναι δύσκολη, έχουμε απαιτήσεις και αυτό το μήνυμα πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, όταν μπαίνεις στο γήπεδο πρέπει να δίνεις τα πάντα για το μεγαλείο αυτής της ομάδας και την νίκη».

Για την χαμένη ευκαιρία για δεύτερη σερί νίκη, προκειμένου να καλυφθεί κάπως το χαμένο έδαφος…

«Και αυτό σίγουρα, αλλά από κει και πέρα περιμέναμε το αυτονόητο, Να μπουν οι παίκτες και να ματώσουν, να καθαρίσουν τοι παιχνίδι. Δεν ήταν παιχνίδι όπως αυτό με ΕΝΠ που δεν βρήκαν  ανοικτούς διαδρόμους. Ήταν ανοικτό παιχνίδι, παίξαμε και με παίκτη περισσότερο και οφείλαμε να πάρουμε την νίκη».

Για τους στόχους της ομάδας από τώρα και στο εξής…

«Οι ενέργειες που έχουμε κάνει σε αυτό στον σκοπό αποσκοπούν, ότι έχουμε στόχους. Όσοι πιστεύουν ότι δεν έχουμε στόχους, ότι είναι αποτυχία πρέπει να έρθουν να μας το πουν. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε τέτοιες συμπεριφορές. Κριτής είναι ο κόσμος, όπως χειροκρότησε μετά το παιχνίδια με Αποέλ Ανόρθωση και ΑΕΛ, αποδοκίμασε μετά το παιχνίδι με την  Δόξα. Δεν  μπορούμε να ζητάμε από τον κόσμο να κάνει θυσίες και να βλέπουμε αυτή την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό ήταν το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές».

Για τον Σοφιάν Σερφά…

«Δεν υπάρχει οτιδήποτε μεταγραφικό, για τα μεταγραφικά να περιμένουμε τον Ιανουαάριο. Το ρόστερ είναι δεδομένο ότι θα μείνει αναλλοίωτο τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Σε ότι αφορά προσθήκες ποδοσφαιριστών και τυχόν αποχωρήσεις θα πρέπει να περιμένουμε».