Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνέχισαν την προετοιμασία για Αλκή

Συνέχισαν την προετοιμασία για Αλκή

img_1208


Σπούνγκιν και Αντράντε, αναμένεται πως αύριο θα δοκιμάσουν να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα

Χωρίς όρεξη για πολλά λόγια μετά και τα χθεσινά στο Ηλίας Πούλλος, οι παίκτες συνέχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Αλκή στο ΓΣΠ. Ο Τόνι Σαβέφκσι προσπαθεί να κρατήσει ήρεμο το κλίμα μετά και την επιβολή του προστίμου στους παίκτες και αναμένεται να ρίξει το βάρος και στον τομέα της ψυχολογίας.

Ο Γιώργος Εφραίμ κατάφερε να μπει σε φουλ ρυθμούς, απέφυγε όμως κάποιες ασκήσεις. Ο Γιουβάλ Σπούνγκιν ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας, μαζί με τους Ζοάο Πάολο Αντράντε και Ρενάτο Μαργκάσα. Μπρούνο Αγκουιάρ και Αντρέας Αβραάμ βρίσκονται στην Γερμανία. Ο Πορτογάλος χειρουργείται σήμερα ενώ ο Αραδιπιώτης ακραίος ακολουθεί θεραπεία σε κέντρο αποκατάστασης στο Μόναχο.

Το δελτίο:

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας μας, στην οποία η τεχνική ηγεσία εφάρμοσε πρόγραμμα με παιχνίδια τακτικής σε μικρούς χώρους, σε ψηλή ένταση.

Ο Γιώργος Εφραίμ ακολούθησε μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ οι Γιουβάλ Σπούνγκιν, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Ρενάτο Μαργκάσα και Αντρέας Αβραάμ, συνέχισαν τη θεραπεία που ακολουθούν. Όσο αφορά τους Σπούνγκιν και Αντράντε, αναμένεται πως αύριο θα δοκιμάσουν να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Μπρούνο Αγκουιάρ θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη βουβωνική χώρα.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση