Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κάνουν παιχνίδια οι Ρουμάνοι…

Κάνουν παιχνίδια οι Ρουμάνοι…


Κάνουν παιχνίδια οι Ρουμάνοι, όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Στο τελευταίο από αυτά, εμπλέκουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην υπόθεση απόκτησης του Ρούι Ντουάρτε από την Ανόρθωση. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ αγωνίζεται ως γνωστόν στη Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Την περασμένη εβδομάδα ήταν στη Κύπρο και συμφώνησε με την ομάδα της Αμμοχώστου. Η μεταγραφή του προς το παρών κολλάει στο ότι η Ραπίντ, του χρωστάει ένα ποσό κοντά στις 100 χιλιάδες ευρώ, το οποίο ο ίδιος απαιτεί πριν λύσει το συμβόλαιο του.  Η Ραπίντ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και πιέζει τον Ντουάρτε να χαρίσε το ποσό.

Κάπου εκεί μπαίνει στο ρουμάνικο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού είναι πολύ πιθανόν να θέλουν να πιέσουν την Ανόρθωση να δώσει η ίδια το ποσό που οφείλεται και να αποκτήσει τον παίκτη. Εκείνο που δεν γνωρίζουν φαίνεται, είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει λεφτά για να μπλέκει σε τέτοιες ιστορίες. Αν πάντως όντως ενδιαφέρει τους πράσινους ο παίκτης, ελπίζουμε να είναι μόνο για την ανεπιθύμητη περίπτωση που στραβώσει το πράγμα με το Σπούγκιν. Η άποψη μας είναι πως πρώτη έννοια των πράσινων πρέπει να είναι η ανανέωση του Ισραηλινού.