Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κι όμως, η στατιστική δείχνει υπεροχή

Κι όμως, η στατιστική δείχνει υπεροχή

img_9225


Η εβδομαδιαία στατιστική ανάλυση του αγώνα της ομάδας μας με την Σαλαμίνα στο omonoianews.com, σε συνεργασία με την εταιρία «db sports».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπιασε τα στάνταρντ απόδωσης που είχε κόντρα σε ΑΕΠ και Ολυμπιακό και δεν κυριάρχησε της Νέας Σαλαμίνας. Ακόμα και έτσι όμως, ήταν σαφώς καλύτερη και πιο επιθετική από τον αντίπαλο της, γεγονός που φαίνεται και από τη στατιστική. Οι πράσινοι υπερτερούν σε τελικές προσπάθειες, σουτ, κλεψίματα και ανανεώσιμες επιθέσεις, κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει πως άξιζαν να φύγουν τελικά με τους τρεις βαθμούς.

Γενικά Στατιστικά

http://omonoianews.com/wp-content/gallery/stats/stats11-12.jpg

 

Λάθη-Κλεψίματα-Ανανεώσιμες Επιθέσεις

Περισσότερα τα λάθη για την ΟΜΟΝΟΙΑ, γεγονός φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς πως κρατούσε περισσότερη ώρα τη μπάλα. Την ίδια στιγμή περισσότερα είναι και τα κλεψίματα της ομάδας καθώς και οι ανανεώσιμες επιθέσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έκλεισε τη Σαλαμίνα στα καρέ της, αλλά σίγουρα επιτέθηκε περισσότερο.

http://omonoianews.com/wp-content/gallery/stats/stats11-12b.jpg

Εκδήλωση επιθέσεων

Η σημασία της απουσίας του Γιώργου Εφραίμ. Ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ επιτέθηκε το ίδιο από αριστερά, δεξιά και άξονα, αυτή τη φορά, από δεξιά, είχε μόνο μια τελική. Αυτό όπως προαναφέραμε οφείλεται στην απουσία του Εφραίμ, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ γινόταν απειλητική μόνο από το άκρο που αγωνιζόταν ο Δημήτρης Χριστοφή. Αρκετά άστοχη πάντως η ομάδα…

http://omonoianews.com/wp-content/gallery/stats/stats11-12c.jpg

 

Συνολικές πάσες – Κατοχή

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που επιζήτησε περισσότερο τη νίκη και την ήθελε παραπάνω. Αυτό φαίνεται και από τη συνολική κατοχή.

http://omonoianews.com/wp-content/gallery/stats/stats11-12d.jpg

 

Διαβάστε την πλήρη ανάλυση του αγώνα στη dbsports: ΚΛΙΚ ΕΔΩ.