Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παρακολουθούν Τζίμη

Παρακολουθούν Τζίμη

sak_9123


Ο Δημήτρης Χριστοφή βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι. Ο διεθνής άσος της ομάδας μας διανύει περίοδο εκπληκτικής φόρμας και σενάρια κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των δύο μεγάλων ομάδων της Σερβίας με ιστοσελίδες στο Βελιγράδι να το επιβεβαιώνουν και να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ενδιαφέρον για τον Τζίμη υπάρχει και από ομάδες από πιο προηγμένα πρωταθλήματα, με τους Σέρβους ωστόσο να παρακολουθούν πιο στενά τον ποδοσφαιριστή, μετά και τους αγώνες της ομάδας μας με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι κόκκινοι οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, και σίγουρα δύσκολα θα μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της ομάδας μας. Από την άλλη η Παρτιζάν, βρίσκεται σε καλύτερη οικονομική κατάσταση, αλλά μέχρι σήμερα δεν επισημοποίησε το ενδιαφέρον της.

Βέβαια ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει εκδηλώσει πρόθεση να αποχωρήσει, απολαμβάνει για την ώρα το ότι παίζει το καλύτερο του ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του Τόνι Σαβέφσκι και ξέρει πως υπάρχει η κατάλληλη στιγμή για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και αυτή δεν είναι τον ερχόμενο Γενάρη.