Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η προσπάθεια για Κασέκε και οι… άλλοι

Η προσπάθεια για Κασέκε και οι… άλλοι


Βάσιμες ήταν οι πληροφορίες για προσπάθεια επιστροφής του Νόελ Κασέκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Τόνι Σαβέφσκι βλέπει με θετικό μάτι την περίπτωση του Αφρικανού μέσου και γίνεται προσπάθεια επανένταξης του στην ομάδα μας. Ο ποδοσφαιριστής για την ώρα έχει μία οικονομική διαφορά με την Αλκή, η οποία εάν διευθετηθεί, μπορεί να ελευθερωθεί και να γυρίσει στο Γέρι.

Την ίδια ώρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ εξετάζονται κι άλλα ονόματα για κάλυψη της θέσης του αμυντικού μέσου και του στόπερ. Σύμφωνα με το ΡΙΚ, δυνατά παίζει και η περίπτωση ενός Ισπανού, που αγωνίζεται σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Το σίγουρο πάντως είναι πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζεται η προσπάθεια για μεταγραφή.

Ποιες περιπτώσεις δεν προχώρησαν
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Α.Γεωργιάδη στο ΡΙΚ, εκτός από τον Σίνισα Ντοπρασίνοβιτς, έχουν ακόμη προταθεί ο Ισπανός Τζόναθαν Ασπας, που αποδεσμεύθηκε από την Αλκή, ο Πορτογάλος Μπρούνο Πινέιρο της Ζιλ Βιθέντε, ο Ελλαδίτης Αντώνης Ρίκα της ΑΕΚ Αθηνών και ο επίσης Ελλαδίτης Γιώργος Μακρής, γνωριμός μας από το πέρασμα του στην Ανόρθωση, ωστόσο για διαφορετικούς λόγους, οι περιπτώσεις τους δεν προχώρησαν.

Διαβάστε ακόμα: Το σκέφτηκαν..