Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια;

Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια;

sak_2664


Μας πειράζει που το λέμε, γιατί εμείς την ΟΜΟΝΟΙΑ τη μάθαμε βασίλισσα, αλλά η φετινή χρονιά με τόσες ήττες πάει να μας..αποκτηνώσει. Αν μάλιστα η εμφάνιση δεν ήταν τόσο light, πολλοί ίσως να την είχαν ήδη ξεχάσει. Άλλοι μάλιστα βρίσκουν και λόγους παρηγοριάς, λέγοντας πως τουλάχιστον βεβαιωθήκαμε πως η Ανόρθωση δεν το χάνει.

Όχι φίλοι, δεν πρέπει να βρίσκουμε παρηγοριές. Δεν μπορούμε να δεχόμαστε την ΟΜΟΝΟΙΑ να χάνει. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε πάλι καλά που ο Άλβες έκανε το σκορ πιο υποφερτό στο 90΄. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δημιουργήθηκε για να κατακτάει τίτλους και μόνο από αυτούς δικαιούμαστε να νιώθουμε ικανοποιημένη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι βασίλισσα και πρέπει σαν τέτοια να συμπεριφέρεται και στα καλά της και στα κακά της.

Η επόμενη μέρα, πρέπει να μας βρίσκει απογοητευμένους αλλά πεισμωμένους. Η προσπάθεια συνεχίζεται, υπάρχουν άλλες 7 αγωνιστικές, οι άλλοι έχουν ντέρμπι. Έχουμε και μεις παιχνίδια που πρέπει να διαχειριστούμε σωστά, για να κάνουμε ένα τελικό σπριντ με στόχο την τετράδα. Δεν επιτρέπεται να τα παρατάμε, δεν επιτρέπεται να σταματήσουμε…