Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Αντράντε αλλάζει τα πλάνα

Ο Αντράντε αλλάζει τα πλάνα

img_8861


100% δεν είναι, αυτό είναι προφανές από τη στιγμή που απουσίασε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Άφού όμως ο Αντράντε είναι ετοιμοπόλεμος και δεν υπάρχουν άλλες επιλογές, αναμένεται πως θα είναι βασικός στον αυριανό αγώνα. Κατά τα άλλα ο Σαβέφσκι έχει κάποια διλήμματα.

Το πρώτο αφορά το δεξί άκρο. Ο Σπούγκιν επέστρεψε, ο Χάρης όμως τα πήγε περίφημα εν τη απουσία του και είναι και σαφώς πιο έτοιμος. Ενδεχόμενο χρησιμοποίηση του Γιουβάλ πάντως δίνει μια επιπλέον λύση για τα χαφ αφού απελευθερώνεται ο Κυριάκου και θα μπορεί να προσφέρει στον άξονα είτε σαν βασικός είτε σαν αλλαγή. Για τον άξονα υπάρχει πλέον και ο Μαργκάσα, αφού αριστερό μπακ θα ξεκινήσει ο Σκάρα. Το πιθανότερο όμως, είναι ο Σαβέφσκι να διατηρήσει τους Λέο, Ασσίς σε αμυντικογενή ρόλο και τον Ζοάο Άλβες σε ρόλο επιτελικού.

Για το ρίσκο αλλά και τα πλεονεκτήματα αυτής της τριάδας στον άξονα, είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μας. Από τη στιγμή που και οι τρεις είναι σε καλή κατάσταση, μπορεί ο Σαβέφσκι να το δοκιμάσει και σε ντέρμπι. Αν δει πως πάει κάτι στραβά, αυτή τη φορά λόγω Μαργκάσα και Κυριάκου, έχει διορθωτικές κινήσεις να κάνει.

Από κει και πέρα, είναι και η τριπλέτα της επίθεσης. Αντρέ Άλβες και Χριστοφή είναι δεδομένοι, για την άλλη θέση έχει προβάδισμα ο Εφραίμ τη στιγμή που διεκδικεί θέση και ο Σκέμπρι, ενώ στον πάγκο θα είναι ο Αντρέας Αβραάμ.