Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποδαρικό στο… 2013!

Ποδαρικό στο… 2013!

img_0582


Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για την δύσκολη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ. Οι πράσινοι μετά το χθεσινό ρεπό που τους παραχώρησε η τεχνική ηγεσία, για να γιορτάσουν την πρωτοχρονιά, επιστρέφουν σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και πιάνουν δουλειά ενόψει του σπουδαίου ματς στη Λάρνακα.

Τα ευχάριστα για τον τεχνικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πως ήδη έχει αυξημένες επιλογές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Γιώργος Εφραίμ και Άνθονι Σκαραμοτσίνο είναι ετοιμοπόλεμοι ενώ γίνεται προσπάθεια για να υπολογίζεται από αυτή τη βδομάδα και ο Γιουβάλ Σπούνγκιν, με τις επόμενες 1-2 προπονήσεις να είναι καθοριστικές για τον Ισραηλινό μπακ.

Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τους Αντρέα Αβραάμ, Ζοάο Πάολο Αντράντε και Μπρούνο Αγκουιάρ. Οι τρεις ποδοσφαιριστές στην τελευταία προπόνηση ακολούθησαν ατομικό και δεν θα βρίσκονται σε αποστολή ούτε και αυτή τη φορά.

Κύριος στόχος του Τόνι Σαβέφσκι στις επόμενες προπονήσεις είναι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μάρκο Σοάρες. Ιδανική λύση για τη δύσκολη αυτή θέση είναι ο Ρενάτο Μαργκάσα, ωστόσο υπάρχει και η επιλογή του Ζοάο Άλβες.