Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Θέλω σωστές, μελλοντικές αποφάσεις για το σωματείο”

Τόνι: “Θέλω σωστές, μελλοντικές αποφάσεις για το σωματείο”

toni-diaskepsi-1-11


Το καθιερωμένο του ραντεβού με τους εκπροσώπους του τύπου είχε σήμερα ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο κόουτς αποκάλυψε πως έγιναν επαφές για τον Άλεξ Κωνσταντίνου του Απόλλωνα ενώ αναφέρθηκε και στα ματς που ακολουθούν.

Οι δηλώσεις είναι από την ιστοσελίδα balla.com.cy καθώς λόγω προβλήματος η ιστοσελίδα μας δεν μπορούσε να βρεθεί σήμερα στη διάσκεψη.

“Είχαμε δύσκολη εβδομάδα και πρέπει να την ξεπεράσουμε. Πρέπει να ξεπεράσουμε και τον εαυτό μας ψυχολογικά για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που τους χρειαζόμαστε”.

“Θέλουμε περισσότερη φαντασία, δημιουργικότητα και πάθος γιατί δεν υπάρχουν και τόσες μεγάλες διαφορές με τς ομάδες, γιατί πολλές φορές το παιχνίδι δεν έρχεται όπως θέλεις εσύ. Όσο γίνεται πάθος και μαχητικότητα, είναι τα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να βάλουμε”.

Για τις αποτυχίες των ντέρμπι: “Η άποψη μου είναι ότι το στο μοναδικό παιχνίδι που δεν παρουσιαστήκαμε όπως πρέπει ήταν αυτό με την Ανόρθωση, απλώς η Ανόρθωση ήταν η πιο εύστοχη. Δεν πιστεύω ότι είμαστε άτυχοι. Σε όλα τα προηγούμενα ντέρμπι κανένας αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος από εμάς. Όταν χάνεις όμως χάνεις, δεν θέλω να ακούγεται σαν δικαιολογία. Σε πολλά απ΄αυτά τα ντέρμπι έπρεπε να πάρουμε εμείς τη νίκη”.

Για το σερί που δεν έρχεται: “Είτε πιστεύουμε για είσοδο στην τετράδα ή όχι πρέπει να το παλέψουμε. Από την αρχή είπα ότι θέλουμε να έχουμε μια σταθερότητα στην απόδοση μας, στην συμπεριφορά μας στα πάντα”.

Για την μεταγραφική περίοδο: “Η Ομόνοια προσπάθησε να πάρει παίκτης που θα ήταν και αμυντικό χαφ και στόπερ. Θέλαμε να έχουμε ένα παίκτη έτοιμο για να έπαιζε στα ντέρμπι, είδαμε μερικούς δυστυχώς όμως δεν υλοποιήθηκε η μεταγραφή. Ο φόβος που έχω απέναντι στους φιλάθλους και τη διοίκηση δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί, αλλά όλες οι προκλήσεις που αντιμετωπίζω. Θέλω να είμαι σωστός στις αποφάσεις μου, όχι λόγο εντυπωσιασμού. Θέλω σωστές, μελλοντικές αποφάσεις για το σωματείο. Από εκεί και πέρα όλα όσα γράφονται δεν εκπροσωπούνται από μένα”.

Ο εκπρόσωπος τύπου όσο αφορά για τις μεταγραφικές σύστησε υπομονή μέχρι το βράδυ.

Για τον Σοάρες: “Δεν θέλω να αφήνω κάποιες αιχμές. Σας είπα κάναμε κάποια προσπάθεια για παίκτες, είμαστε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Εκείνη την στιγμή πονούσαμε σ’ αυτή τη θέση. Η απόψη μου είναι ότι θεωρώ καλύτερο να μην κάνουμε καμία μεταγραφή, και μ’ ‘ολα αυτά τα προβλήματα που έχουμε. Δεν ήθελα μεταγραφή απλώς για να πούμε ότι κάναμε προσθήκη”.

Για τον επηρεασμό των παικτών με βάση τα οικονομικά: “Δεν θέλω να δώσω απάντηση για να μην φανεί δικαιολογία για την ήττα με την Ανόρθωση. Προσπαθούμε να προστατεύσουμε αυτό το οικοδόμημα. Προέχει να έχουμε την αξία των παικτών μας, εκτός από μεταγραφές, είχαμε μια δικιά μου σκέψη για Κύπριο από άλλη ομάδα”.

“Η άποψη μπορεί να μην είναι μόνο δικιά μου, αλλά και της διοίκησης που παίρνει τις αποφάσεις. Γι’ αυτό σας είπα ότι ο φόβος μου είναι αυτός. Με γνώμονα όχι μόνο το σήμερα, αλλά για το μέλλον. Κάποια ονόματα που ακούστηκαν, δεν υπάρχουν χωρίς να προσβάλλω κανένα από τους παίκτες”.

Για τον Αβραάμ: “Έχασα ένα πρωτοκλασσάτο Κύπριο όμως δεν έμεινα έτσι, έκανα μια προσπάθεια να πάρουμε τον Άλεξ Κωνσταντίνου από τον Απόλλωνα, η διοίκηση όμως είναι αυτοί που αποφασίζει για αρκετά πράγματα. Απλά κάναμε μια πρόταση από τον στιγμή που χάσαμε τον Αβραάμ. Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό αλλά χρειάζεται αρκετό ψάξιμο. Ό, τι κάνω θέλω να είναι μελετημένο”.

Για τον λόγο που δεν έκαναν καμία ανατροπή: “Είναι εύκολο να λες διάφορα, αλλά όταν είσαι από μέσα είναι διαφορετικό. Όταν δημιουργείς προσδοκίες, οπως στο παιχνίδι με την Ανόρθωση δεν είναι απλό, η απογοήτευση είναι πολύ μεγαλύτερη. Η ανατροπή είναι δύσκολη να την πετύχεις με όλα τα γνωστά και άγνωστα. Αυτή είναι η δικιά μου εξήγηση όχι απάντηση”.

Για τα ατομικά λάθη των παικτών: “Όταν υπάρχει η πίεση, αυξάνονται και τα ατομικά λάθη. Η πίεση από τον κόσμο για τις νίκες και τους τρεις βαθμούς”.