Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελέγξτε τη διαιτησία!

Ελέγξτε τη διαιτησία!

korakia


Το τι έγινε στον χθεσινοβραδινό αγώνα μεταξύ Σαλαμίνας και Ανόρθωσης δεν μας απασχολεί καθόλου, ούτε πρόκειται να αρχίσουμε ανάλυση φάσεων για ένα παιχνίδι που δεν μας επηρεάζει καθόλου. Εκείνο που βλέπουμε είναι πως από χθες, οι παράγοντες της Κυρίας φωνάζουν για τη διαιτησία προσπαθώντας να βάλουν πίεση. Πίεση όχι μόνο στο πρωτάθλημα που είναι ο πρώτος τους στόχος, αλλά και στο κύπελλο, που μας αντιμετωπίζουν σε 2 μόλις μέρες!

Θεωρούμε πως μπορεί και ο κάθε ένας να αντιληφθεί τι παρασκήνιο θα παιχτεί σήμερα και αύριο. Θεωρούμε επίσης πως επίσης μπορούν όλοι να αντιληφθούν πως το γεγονός ότι μπαίνουμε σε εβδομάδα και προεδρικών εκλογών, επηρεάζει την όλη υπόθεση. Με τον Χανς Ρέικβαρτ να ήταν ψες στο παιχνίδι ΟΜΟΝΟΙΑ-Δόξα και όχι στο Σαλαμίνα-Ανόρθωση για το οποίο φωνάζει η ομάδα της Αμμοχώστου, ξεκάθαρα τις πιέσεις θα τις δεχθούν άλλοι, αυτοί που θα πάρουν και τις αποφάσεις.

Το ζητούμενο, είναι η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ελέγξει τη διαιτησία. Πρέπει να λάβει τα μέτρα της ώστε να μας παίξουν στα ίσα. Ας μη ξεχνάμε ότι άλλαξαν ήδη την ώρα του παιχνιδιού και αυτό θα γίνει με πιο λίγο κόσμο, με λιγότερη “ζέστη” από τη κερκίδα μας. Οτιδήποτε πρέπει να γίνει, να γίνει άμεσα.