Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καθαρή νίκη, με μικρές ενστάσεις

Καθαρή νίκη, με μικρές ενστάσεις

sak_8617


Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε καθαρή νίκη με 2-4 επί της Αλκής. Οι πράσινοι του Σαβέφσκι επιβλήθηκαν πλήρως του αντιπάλου, μας τα χάλασαν όμως αφού δυο φορές αδράνησαν στην άμυνα και έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει.

Α΄ημίχρονο

Μέτριο στο ξεκίνημα του το παιχνίδι, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να απειλεί μόνο 2 φορές μέχρι το 30, μια με σουτ του Άλβες που απέκρουσε ο Γιωργαλλίδης και μια με κεφαλιά του Αντράντε που πέρασε ψηλά άουτ. Στο 31΄όμως ο Ζοάο Πάολο Αντράντε πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, όταν σούταρε στη κίνηση από το ύψος της περιοχής στα δίκτυα του Γιωργαλλίδη, μετά από ασσίστ του Μαργκάσα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μπρος και 6 λεπτά αργότερα πέτυχε ακόμα ένα υπέροχο γκολ, όταν ο Εφραίμ έδωσε στον Άλβες που μέσα από τη περιοχή σκόραρε με υπέροχο φαλτσαριστό πλασέ. Μέχρι το τέλος θα μπορούσε να γίνει και το 0-3, ο Ασσίς όμως σε τετ α τετ, σημάδεψε το δοκάρι.

Β’ ημίχρονο

Με το σκορ στο 0-2, η ΟΜΟΝΟΙΑ όφειλε απλά να είναι σοβαρή και έδειξε μεγάλη διάθεση να το κάνει, αν και στο 50′ από στατική φάση λίγο έλειψε η Αλκή να μειώσει, ο Μαργκάσα όμως απέκρουσε στη γραμμή. Στο 52′ ο Γιωργαλλίδης πρόλαβε τον Ασσίς για να έρθει στο 56 ένα πανέμορφο γκολ. Μετά από περίτεχνους συνδιασμούς που περιελάμβαναν 2 τακουνάκια από Ασσίς και Άλβες, η μπάλα κατέληξε στον Εφραίμ που έπαιξε κάθετα το Χριστοφή. Ο Τζίμης φάτσα με το Γιωργαλλίδη δεν λάθεψε και το 0-3 έγινε εύκολα. Στο 64′ όμως, μετά από στατική φάση και πάλι, η άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αδράνησε και ο Βασκοντσέλος από το μικρό τετράγωνο σκόραρε με κεφαλιά, παρά την προσπάθεια του Μορέιρα. Η απάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν άμεση, αφού ο Αλαμπί στο επόμενο λεπτό έκανε το 1-4 μετά από ασσίστ και πάλι του Εφραίμ! Το γκολ αυτό έδειξε να σκοτώνει κάθε ελπίδα της Αλκής, η ΟΜΟΝΟΙΑ επεβλήθει πλήρως, στο 75′ όμως νέα αδράνεια της άμυνας έδωσε την ευκαιρία στο Βασκοντσέλος να μειώσει εκ νέου σε 2-4. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μια άνετη νίκη.

Συμπερασματικά

Άνετο πέρασμα, πήραμε την ουσία και κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Αν έλειπαν εκείνες οι 2 στιγμές αδράνειας, θα είμασταν απόλυτα ευχαριστημένοι. Συνεχίζουμε τη δουλειά, από την 4η θέση, έστω και προσωινά!