Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Άλβες των βίντεο…

Ο Άλβες των βίντεο…

044_gn_85


Τόσο καιρό, μερίδα του κόσμου μας διαμαρτύρεται για την απόδοση του Αντρέ Άλβες. Εν μέρη δικαίως, γιατί άλλα έβλεπαν στα βίντεο από την Ουγγαρία. Έβλεπαν ένα παίκτη με έξυπνες τοποθετήσεις, που κάρφωνε ότι ευκαιρία έβρισκε και έδινε και αρκετές ασσίστ. Τον σημερινό Αντρέ δηλαδή…

Ο Άλβες σήμερα τα έκανε όλα. Σκόραρε καταρχάς ένα όμορφο γκολ στην μοναδική ευκαιρία που βρήκε. Βρήκε δοκάρι από το πουθενά με ένα σουτ κεραυνό. Κράτησε μπάλα όποτε χρειάστηκε και την έσπασε υπέροχα δεξιά και αριστερά. Και τέλος μοίρασε τουλάχιστον 5 τελικές πάσες, οι οποίες οδήγησαν σε μεγάλες ευκαιρίες. Ήταν πιθανότατα η πιο ολοκληρωμένη του εμφάνιση από τη μέρα που ήρθε στο νησί μας, για φέτος δεν τίθεται αμφιβολία.

Ασφαλώς ένα παιχνίδι δεν λέει απολύτως τίποτα. Το θετικό είναι πως ο Αντρέ Άλβες σκοράρει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και το σκοράρισμα είναι το καλύτερο φάρμακο στην ψυχολογία ενός επιθετικού. Μακάρι η εμφάνιση να τον βοηθήσει να ανεβεί ακόμα περισσότερο και να βλέπουμε κάθε εβδομάδα τον Άλβες των…βίντεο!


ΕΝΠ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1 ΑΝΤΡΕ ΑΛΒΕΣ 2/2/13 από thialouka