Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σύμφωνοι κόουτς, με μια μικρή ένσταση όμως!

Σύμφωνοι κόουτς, με μια μικρή ένσταση όμως!

044_gn_46


Είναι πολύ καλό να δημιουργείς, παρά να μη δημιουργείς. Όταν έχουμε, δεν το εκτιμάμε, γινόμαστε άπληστοι. Αν τελειώναμε τις φάσεις θα ήμασταν Μπαρτσελόνα.

Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Τόνι Σαβέφσκι όταν ρωτήθηκε αν τον προβληματίζουν οι πολλές χαμένες ευκαιρίες. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλησε έτσι καταρχάς να προστατέψει τους παίκτες του και ειδικά τους επιθετικούς του και κατά δεύτερο λόγο να προβάλει το θετικό της υπόθεσης, ότι δηλαδή η ΟΜΟΝΟΙΑ φτιάχνει πολλές ευκαιρίες, παρά το αρνητικό, που είναι πως λίγες καταλήγουν σε γκολ.

Η δήλωση του κόουτς μας βρίσκει απόλύτα σύμφωνους, άλλωστε αυτός καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από ποδόσφαιρο, εμείς γράφουμε σαν φιλάθλοι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φτιάχνει ευκαιρίες και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσει. Διαθέτει ποδοσφαιριστές ποιότητας μπροστά, που πέρασαν μια περίοδο αφλογιστίας, το ποδόσφαιρο όμως δεν ξεχνιέται και η δυστοκία αργά ή γρήγορα θα ξεπεραστεί.

Ταυτόχρονα όμως, δεν μπορούμε να μην σκεφτόμαστε πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ έβαζε το 1/3 των ευκαιριών που έχασε σε παιχνίδια κλειδιά, μπορεί να ήταν και πρώτη. Σύμφωνοι λοιπόν πως το σημαντικό είναι να κάνουμε φάσεις, την ίδια στιγμή όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ποια είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου: το γκολ!