Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αυτά που πρέπει να κρατήσουμε

Αυτά που πρέπει να κρατήσουμε

sak_3120


Μετά από ένα αποτέλεσμα που δεν είναι νίκη, δεν είναι εύκολο να βρεις θετικά. Τα πράγματα ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολα όμως για αυτό πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι, ρεαλιστές, να δούμε την πραγματικότητα και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Το πρώτο θετικό, είναι ότι στο πέμπτο παιχνίδι των τελευταίων 15 ημερών, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη του αντιπάλου της. Έφτιαξε ευκαιρίες, πίεσε, θα μπορούσε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε κι ας ήταν κουρασμένη κι ας είχε και ένα αποκλεισμό οδυνηρό την Τετάρτη. Οι πράσινοι έδειξαν να διαθέτουν ψυχικά αποθέματα και είμαστε βέβαιοι πως θα τερματίσουν δεύτεροι.

Το δεύτερο θετικό, πρέπει να το μοιραστούν Ντανιέλσον και Σκέμπρι. Και οι 2 έδειξαν για άλλη μια φορά πως είναι ποδοσφαιριστές τους οποίους μπορεί ο Σαβέφσκι να εμπιστευτεί ανά πάσα στιγμή για την εντεκάδα. Με κίνδυνο να γίνουμε κουραστικοί λόγω των πολλών φορών που το επαναλάβαμε, λέμε ξανά πως ο κορμός της ομάδας πρέπει να διατηρηθεί.

Ο στόχος πλέον είναι ξεκάθαρος και τα περιθώρια για όνειρα πολύ λίγα: δεύτερη θέση, έξοδος στην Ευρώπη και το καλοκαίρι οικονομικό νοικοκύρεμα. Οι προϋποθέσεις είναι με το μέρος μας.