Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παρακαλάνε να παίξουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ…

Παρακαλάνε να παίξουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ…


Δεν υπάρχει άνθρωπος στη Κύπρο που να μην γνωρίζει για το οικονομικό πρόβλημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Άλλωστε η διοίκηση της ομάδας εδώ και καιρό δεν κρύβεται, το είπε ξεκάθαρα στον κόσμο. Το γεγονός αυτό όμως, δεν έχει αλλοιώσει το μέγεθος της ομάδας κάτι που φαίνεται και από την…ζήτηση που έχει!

Για να περνάμε στο ψητό, το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους είτε στο στενό τους κύκλο, είτε στον περίγυρο του συμβουλίου, για να παίξουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ! Οι πράσινοι αυτή τη στιγμή δεν ασχολούνται φυσικά με τα μεταγραφικά, αφού έχουν το πιο σοβαρό θέμα των οικονομικών κριτηρίων να τρέξουν, όμως φαίνεται ξεκάθαρα πως το Ηλίας Πούλος εξακολουθεί να αποτελεί μαγαζί γωνία…

Ποια είναι λοιπόν τα κίνητρα που έχουν αυτοί οι παίκτες να θέλουν να παίξουν στην ομάδα μας; Καταρχάς βλέπουν και αντιλαμβάνονται πόσο μεγάλο είναι αυτό το σωματείο. Βλέπουν πως στα δύσκολα ο ΛΑΟΣ μπήκε μπρος, έδωσε φτερά στους παίκτες, τους έκανε να αισθάνονται σαν Θεοί. Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς και αυτή τη στιγμή οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποθεώνονται πιο συχνά και από αυτούς της Μπαρτσελόνα. Δεύτερος λόγος: Τόνι Σαβέφσκι. Έχει καταφέρει να κάνει καλούς παίκτες, παικταράδες, έχει καταφέρει να κάνει την ΟΜΟΝΟΙΑ να ζωγραφίζει σε κάποιες στιγμές. Τέλος, η γενική αίσθηση που επικρατεί είναι πως μετά από όλους αυτούς τους πάτσους και τα λάθη, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αρχίσει να συγυρίζεται σιγά σιγά, ειδικά αν περάσει τα κριτήρια θα μιλάμε επί διαφορετικής βάσης. Και μια υγιής ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ιδανικός προορισμός!

Ασφαλώς, πρέπει να δούμε και πόσες θα είναι οι διαθέσιμες θέσεις στο ρόστερ, στο τέλος της χρονιάς! Κανείς δεν έχει εκδηλώσει τάσης φυγής ενώ όλοι οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, εξέφρασαν την επιθυμία να παραμείνουν! Ο Σαβέφσκι με τους συνεργάτες του δεν βιάζονται να βολιδοσκοπήσουν περιπτώσεις, αφού προτεραιότητα δίνουν στην υλοποίηση των στόχων. Όταν αποφασίσουν να το κάνουν, όπως φαίνεται θα έχουν επιλογές, φτάνει φυσικά να αντιληφθούν όλοι πως αλόγιστες σπατάλες δεν πρόκειται να γίνουν.