Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φωνάζει και ο Χάρης παρών – Πάθος από όλους στην προπόνηση

Φωνάζει και ο Χάρης παρών – Πάθος από όλους στην προπόνηση

img_0598


Μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης ακολούθησε σήμερα ο Χάρης Κυριάκου και όλα δείχνουν πως θα φωνάξει και αυτός παρών στο ντέρμπι. Ο Σαβέφσκι θα πονοκεφαλιάσει αρκετά για τη 18άδα, είναι όμως ευχάριστος ο πονοκέφαλος!

Οι πράσινοι συνέχισαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο παιχνίδι με το Αποέλ με απογευματινή προπόνηση. Στην σημερινή προπόνηση οι παίκτες μας έβγαλαν τον καλύτερο τους εαυτό και παρουσιάζονται έτοιμοι για το καυτό πρόγραμμα, ξεκινώντας με το παιχνίδι κόντρα στον αιώνιο.

Σύμφωνα με την επίσημο δελτίο, σήμερα ο Τόνι Σαβέφσκι έδωσε έμφαση στην τακτική και στις στατικές φάσεις, με τους ποδοσφαιριστές μας να βγάζουν με πάθος τις ασκήσεις, μαθαίνοντας παράλληλα και το παιχνίδι του πρώτου αντιπάλου, το αιώνιου μισητού.

Μοναδικός απών από την προπόνηση ήταν σήμερα ο νεαρός Μάριος Δημητρίου, που ένιωσε ενοχλήσεις και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση, με την ολοκλήρωση της οποίας ο κόουτς θα ανακοινώσει την 18αδα για το αιώνιο ντέρμπι.