Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ…

Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ…

ns011243


Η μεγάλη μέρα έχει φτάσει. Η μέρα που ορίζει τη συμμετοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς είναι εδώ. Οι πράσινοι του Τόνι Σαβέφσκι βρίσκονται προ της μεγαλύτερης πρόκλησης στη χρονιά και δηλώνουν πανέτοιμοι.

Το σερί από εντυπωσιακές εμφανίσεις και νίκες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, την έφερε από την 6η θέση και τους πολλούς βαθμούς από την κορυφή, να διεκδικεί σε ένα ματς την συμμετοχή της στο Europa League και πιθανότατα τη 2η θέση. Βέβαια θα μπορούσε η υπόθεση Ευρώπη να ήταν τελειωμένη αν μας έπαιζαν 50-50, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Αυτό που έχει σημασία είναι να συγκεντρωθούμε στο σημερινό παιχνίδι, να πάρουμε με το έτσι θέλω το πρόγραμμα που χρειαζόμαστε και να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Κανείς στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είναι διατεθειμένος να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων την προσπάθεια των τελευταίων μηνών. Παίκτες, διοίκηση και κόσμος, τα έδωσαν όλα. Ώρα για την τελευταία μάχη και μην γελιέστε εχθροί μας, δεν θα σας επιτρέψουμε να ελπίζετε.