Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ιστορία προστάζει, γήπεδο καζάνι

Η ιστορία προστάζει, γήπεδο καζάνι

0img_4317


Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Σήμερα δεν υπάρχουν ούτε δουλειές, ούτε οικογενειακές εξορμήσεις, ούτε καφεδάκια, ούτε τίποτα. Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει ολόκληρη τη χρονιά. Την παίζει εναντίων των 11 της ΑΕΚ, αλλά αν το επιτρέψει ο ΛΑΟΣ και των 3 της ΚΟΠ. Η ιστορία μας προστάζει ένα γεμάτο ΓΣΠ, ένα ΓΣΠ καζάνι έτοιμο να εκραγεί.

Αναλογιστείτε μόνο την προσπάθεια που καταβάλαμε όλοι, κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Θα τα αφήσουμε όλα να τιναχτούν στον αέρα; Γιατί το λέμε ξανά, αν δεν μας βρουν μπροστά σε κάθε σχέδιο εξόντωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αυτό θα κάνουν. Ο ΛΑΟΣ σήμερα πρέπει να είναι ασπίδα προστασίας, πρέπει να είναι και το δόρυ με το οποίο κάνουμε επίθεση. Ο ΛΑΟΣ σήμερα θα θυμίσει σε όλους γιατί τον λένε δωδέκατο παίκτη της βασίλισσας!

Η προπώληση κύλησε σε καλά επίπεδα, μπορούμε όμως πολλά παραπάνω. Όσοι κάνετε δεύτερες σκέψεις, να είστε βέβαιοι πως μέχρι τις 16:00 δεν θα μπορείτε να κάτσετε στον τόπο, για αυτό μην το σκέφτεστε, ελάτε. Από τις 15:30 που η ΑΕΚ θα πατήσει το πόδι της στο ΓΣΠ, πρέπει να της γίνει ξεκάθαρο πως δεν θα διεκδικήσει τίποτα. Από την ώρα που ο Γιαννάκης και η παρέα του θα μπουν στο χόρτο, πρέπει να καταλάβουν πως δεν πρόκειται να μας αδικήσουν…