Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και ο Ολυμπιακός Πειραιώς για Δημήτρη

Και ο Ολυμπιακός Πειραιώς για Δημήτρη

img_6655


“Μείνε για πάντα Χριστοφή” φώναζε ρυθμικά ο κόσμος στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος για να απαντήσει λίγη ώρα αργότερα ο ίδιος “θα το δούμε με την ομάδα και θα αποφασίσουμε”. Ο Δημήτρης είναι πιο ώριμος από ποτέ, είναι χαρούμενος εκεί που βρίσκεται, δεν καίγεται να φύγει και αν το κάνει, θα φροντίσει να είναι προς συμφέρον και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ένας νέος μνηστήρας προστέθηκε πάντως στη λίστα (από την Παρασκευή, αλλά προτιμήσαμε να μην ασχοληθούμε). Ο λόγος για τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο Νίκος Νιόπλιας και ο Μιχάλης Ιορδανίδης έλεγαν από την αρχή της χρονιάς σε διάφορες ελληνικές ομάδες πως αυτός ο παίκτης μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά και τελικά αρκετοί πείστηκαν να τον τσεκάρουν. Όταν το έκαναν, κατάλαβαν πως είναι για πολύ μεγάλα πράγματα. Έτσι και ο Ολυμπιακός πλέον, βλέπει την περίπτωση του Τζίμη. Οι Πειραιώτες έχουν πολλά χρήματα, βλέπουν αρκετούς παίκτες, δεν αποκλείεται όμως να έρθουν με πρόταση.

Ο ίδιος ο Χριστοφή πάντως, μέχρι πρόσφατα δεν ήταν και τόσο θετικός να συνεχίσει στην Ελλάδα ή το Ισραήλ (σ.σ. σήμερα η αύριο, αναμένεται πρόταση ενός εκατομμυρίου από τη Μακάμπι Χάιφα). Ο Ολυμπιακός είναι φυσικά μια κατηγορία από μόνος του, το ελληνικό πρωτάθλημα όμως είναι υποβαθμισμένο και ο παίκτης σκέφτεται “αν είναι να φύγω, να είναι για μεγάλο πρωτάθλημα, αλλιώς ΟΜΟΝΟΙΑ!” Η αλήθεια είναι πως ο Τζίμης μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα. Εμείς ευχόμαστε να μείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ για πάντα!