Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παραμένει στην Α΄ Κατηγορία η Νέα Σαλαμίνα (video)

Παραμένει στην Α΄ Κατηγορία η Νέα Σαλαμίνα (video)


Παραμένει στην Α’ Κατηγορία η Νέα Σαλαμίνα μετά το νικηφόρο 3-0 στο μπαράζ επί της Αναγέννησης Δερύνειας στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Η Νέα Σαλαμίνα όπως είναι γνωστό τερμάτισε στην προτελευταία θέση του τρίτου ομίλου του φετινού Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας και η Αναγέννηση στην τέταρτη θέση της κατάταξης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Στο σημερινό παιχνίδι μπαράζ όπως προαναφέραμε επικράτησε με 3-0.

Η εξέλιξη του αγώναΜε δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη επανορθωτική στο 17΄ ο Αλίμι έδωσε προβάδισμα (1-0) στη Νέα Σαλαμίνα.

Στο 34′ ο Γουέσλεμ βρέθηκε σε εξαιρετική θέση και επιχείρησε το σουτ για να αποκρούσει σωτήρια ο Μπλάζιτς και να διατηρήσει το μηδέν για τη Σαλαμίνα.

Στο 54′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Εγγλέζου ο Ρόκε έπιασε την κεφαλιά που σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας της Αναγέννησης.

Στο 58′ ο Ρόκε μετά από σέντρα του Γκρέι με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 για τη Σαλαμίνα.

Στο 65′ ο Αλίμι μετά από προσπάθεια του Εγγλέζου διαμόρφωσε το 3-0 για τη Σαλαμίνα.

πηγή: cfa

Οι ομάδες που θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου:

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΕΚ ΚΟΥΚΛΙΩΝ
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΑΛΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Η πρεμιέρα της επόμενης περιόδου είναι προγραμματισμένη για τις 31 Αυγούστου 2013, ακολούθως θα υπάρχει διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και θα επαναρχίσει το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου. Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας θα είναι το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαρτίου 2014 και μία εβδομάδα αργότερα θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος και θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαΐου 2014.