Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιστή στο Ευρωπαϊκό ραντεβού!

Πιστή στο Ευρωπαϊκό ραντεβού!


Πιστή στο ραντεβού της με την Ευρώπη η ΟΜΟΝΟΙΑ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι, με απίστευτα ψυχικά αποθέματα κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, να επιβληθεί και να πάρει μια δίκαιη νίκη. Ο πήχης δεν κατεβαίνει, αξίζουν όμως συγχαρητήρια σε όλους.

Α’ ημίχρονο

Μουδιασμένα και κάπως φοβισμένα μπήκε στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ που ήταν καλύτερη στο πρώτο τέταρτο. Μάλιστα ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, με πλασέ του Λίνσεν στο 13. Το γκολ ξύπνησε τους παίκτες του Σαβέφσκι που ανέβηκαν άμεσα και μόλις 5 λεπτά αργότερα ισοφάρισε με πολύ ωραίο τρόπο. Σπούγκιν, Χριστοφή και Άλβες συνδυάστηκαν υπέροχα, ο τελευταίος βρήκε ξανά το Γιούβι και αυτός έδωσε εύκολο γκολ στο Σκέμπρι! Η ΟΜΟΝΟΙΑ πατούσε καλύτερα, συνέχισε να ανεβαίνει και στο 30′ ο Λέο έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά. Στο 43′ πάντως ήρθε και το δεύτερο γκολ. Από εκτέλεση φάουλ του Μαργκάσα, δημιουργήθηκε μελέ, με το Χαϊμοφ να αποκρούει το πρώτο σουτ του Ντανιέλσον, να μην μπορεί όμως να κάνει τίποτα στο δεύτερο του Άλβες! Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε κι άλλη μεγάλη φάση με τους Μαργκάσα, Άλβες και Χριστοφή να συνδυάζονται υπέροχα, το σουτ του Τζίμη όμως να πάει άουτ. Σκορ ημιχρόνου 2-1.

Β’ ημίχρονο

Το ημίχρονο των πολλών χαμένων ευκαιριών. Μόλις στο 51′ ο Τζίμης έκανε κούρσα, βρήκε μόνο τον Άλβες, η πλάσα του όμως βρήκε το δοκάρι! Στην επαναφορά, ο Σκέμπρι έπιασε κεφαλιά από κοντά άουτ! Στο 60′ η ΑΕΚ αντέδρασε, ο Μορέιρα όμως απέκρουσε κοντινή κεφαλιά του Σεράν. Στο 78′ ο Χριστοφή έφτασε κοντά στο γκολ της χρονιάς όταν πέρασε 5 παίκτες, βγήκε φάτσα με τον Χαϊμοφ, πλάσαρε όμως άουτ. Στο 85′ νέα κούρσα του Τζίμη το σουτ του όμως καταλήγει στο δοκάρι. Στο 88′ αποβλήθηκε ο Φαν Ντάικ και στο 91΄και πάλι από κούρσα του Τζίμη, η μπάλα έφτασε στον Άλβες που ντρίπλαρε τον Χαϊμοφ και ανατράπηκε. Εκτελεστής ο ίδιος και 3-1 με το δεκατοέκτο του γκολ για φέτος! Στο τέλος ο Αλαμπί απέκρουσε στη γραμμή μια πλάσα, αλλά μικρή σημασία είχε.

Συμπερασματικά

Μπράβο σε όλους! Δεν πέφτει ο πήχης αλλά η προσπάθεια των τελευταίων 4 μηνών ήταν απίστευτη! Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πιστή στο Ευρωπαϊκό ραντεβού, θα πάρει μια γερή οικονομική ανάσα και μπορεί να βλέπει πιο αισιόδοξα το μέλλον! Αδικία για την ΑΕΚ που δεν θα βγει Ευρώπη, αλλά πολύ δίκαιο ότι θα βγει η ΟΜΟΝΟΙΑ.