Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προτάσεις, προτάσεις, προτάσεις

Προτάσεις, προτάσεις, προτάσεις

img_1837


Είναι πραγματικά απίστευτος ο αριθμός των προτάσεων για παίκτες που έρχονται καθημερινά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως είναι μεγαλύτερος και από την εποχή που οι πράσινοι έριχναν λεφτά δεξιά και αριστερά! Παίκτες διαφορετικής ποιότητας, διαφόρων κασέ, φτάνουν με το λεπτό στην επιτροπή προγραμματισμού, που πρέπει να τους αξιολογήσει και να τους παραδώσει στο τεχνικό τημ για εκ νέου αξιολόγηση.

Αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, είναι πως κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που προτείνονται, είχαν πέσει και στο παρελθόν στο τραπέζι των συζητήσεων, αλλά με διπλάσιες και τριπλάσιες απαιτήσεις! Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει δεχθεί μεγάλο οικονομικό πλήγμα από την κρίση, με αποτέλεσμα τα κασέ να μειωθούν αισθητά. Το γεγονός αυτό επιτρέπει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να αισιοδοξεί πως θα αποκτηθούν παίκτες έτοιμοι να προσφέρουν χωρίς να ξοδευτούν υπέρογκα ποσά.

Για την ώρα πάντως, είναι ξεκάθαρο πως προτεραιότητα όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα των μειώσεων και των ανανεώσεων. Στα μεταγραφικά δίνεται έμφαση στις θέσεις που έτσι κι αλλιώς θα αποκτηθεί παίκτης: στο δεξί άκρο της άμυνας, στα χαφ και την επίθεση.