Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Διερευνητική επαφή με Αλίμι

Διερευνητική επαφή με Αλίμι

image


Σύμφωνα με την εφημερίδα Αθλητικό Βήμα, ο Τόνι Σαβέβσκι έχει θετική άποψη για τον συμπατριώτη του μέσο Αρμέντ Αλίμι που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Τον Σκοπιανό μέσο της Σαλαμίνας Αρμέντ Αλίμι έχει βάλει στο στόχαστρο της η Ομόνοια. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας άνθρωποι της Ομόνοιας έχουν παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή και έχουν θετική εικόνα γιαυτόν. Έχει γίνει μάλιστα και διερευνητική επαφή.

Ο Αλίμι έχει συμβόλαιο με τη Νέα Σαλαμίνα μέχρι το τέλος αυτού του μήνα. Οι δε αποδοχές του είναι χαμηλές. Δεν υπάρχει δηλαδή οικονομικό πρόβλημα για τη Ομόνοια. Πάντως η Νέα Σαλαμίνα θέλει να τον κρατήσει, γιατί κατά γενική ομολογία είναι ο καλύτερος της ποδοσφαιριστής από το Γενάρη και μετά.

Ο Σκοπιανός μέσος που γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 1987 ήλθε στην Κύπρο τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου με εισήγηση του συμπατριώτη του προπονητή Μίρσαντ Γιόνους με τους Μπλάζιτς, Ρούγιοβιτς, Σωτήροβιτς. Από τη μέρα που ήλθε από τη Σουηδική Ορέμπρο έγινε αμέσως βασικός στην ομάδα της Αμμοχώστου και έχει 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τρία γκολ. Ένα στον αγώνα με τη Ανόρθωση και δύο στον πρόσφατο αγώνα μπαράζ με την Αναγέννηση. Αγωνίζεται στο κέντρο και συνδυάζει ανασταλτικά και δημιουργικά καθήκοντα. Η συνεισφορά του στην παραμονή της ομάδας της Αμμοχώστου ση μεγάλη κατηγορία θεωρείται σημαντική.

Αγωνίστηκε στις Σκοπιανές ομάδες Μπασκίμι (2005-2008) , Μιλάνο (2008-2010) και στην Κροατική Ιστρα (2010-2012).Τον Ιανουάριο του 2012 πήγε στην Ορέμπρο.

Είναι διεθνής με την ομάδα των ανδρών, ενώ αγωνίστηκε και στη εθνική κάτω των 21.

Την περίοδο 2008-9 ο Αλίμι τέθηκε αντίπαλος με την Ομόνοια με τα χρώματα της Μιλάνο Κουμάνοβο σε αγώνες για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ (0-2,1-2)».