Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σημαντικός ο ρόλος του κόσμου

Σημαντικός ο ρόλος του κόσμου

01sak_0640


Ο πρόεδρος Στέλιος Μυλωνάς το είπε ξεκάθαρα: ο κόσμος έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει. Και μπορεί η άποψη μας είναι πως δεν μπορεί ο κόσμος να αποτελεί (τη μοναδική) μακροπρόθεσμη λύση στο οικονομικό πρόβλημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, βραχυπρόθεσμα όμως μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται ήδη σε περίοδο διαπραγματεύσεων με τους παίκτες του τωρινού ρόστερ και ενώ σκέφτεται παράλληλα μεταγραφές. Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε σε νεκρή αγωνιστικά περίοδο, μοναδική πηγή εισοδήματος μπορεί να είναι ο κόσμος. Ο κόσμος που την κράτησε όρθια στα δύσκολα, μπορεί να της δώσει τώρα έξτρα ώθηση.

Αυτή τη φορά βέβαια μπορεί να έχει και το ανάλογο αντάλλαγμα. Μιλάμε φυσικά για τα εισιτήρια διαρκείας. Είναι η πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια που η τιμή των εισιτηρίων είναι τόσο χαμηλά. Ο ΛΑΟΣ έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει πως θα βλέπει την αγαπημένη του ομάδα, σε χαμηλή τιμή και κάνοντας το, θα την βοηθήσει αφάνταστα! Ο αριθμός των διαρκείας μας έφτασε τις 5301 και μόνο ευκαταφρόνητος δεν είναι. Μέχρι όμως το στόχο των 10000 έχουμε δρόμο ακόμα