Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γιώργο, εδώ να μείνεις

Γιώργο, εδώ να μείνεις

3on_omonoia1_gmi_6537


Πολύ διαφορετικά πράγματα από εκείνα που περίμενε άκουσε τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Εφραίμ. Η πρόταση του Δικεφάλου του Βορρά ήταν αρκετά χαμηλότερη από εκείνη που ανέμενε ο παίκτης και ο πατέρας του. Ακόμα όμως και αν τα έβρισκαν με το Γιώργο οι παράγοντες του ΠΑΟΚ, το θέμα θα σκάλωνε στα όσα πρόσφεραν στην ΟΜΟΝΟΙΑ αφού το ποσό ήταν πολύ κατώτερο των περιστάσεων.

Ο Εφραίμ πάντως δεν απογοητεύεται και ήδη το μήνυμα έχει σταλεί πως συνεχίζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του τελειώνει το 2014, το μεγάλο στοίχημα για την ομάδα μας είναι να ανανεώσει τη συνεργασία της με το διεθνή άσσο και να διασφαλίσει έτσι πως, δεν θα χάσει το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του ρόστερ της χωρίς το ανάλογο αντίτιμο.

Προς αυτή τη κατεύθυνση είναι άλλωστε που κινούνται οι πράσινοι. Στον ποδοσφαιριστή έχει κατατεθεί εξαιρετική πρόταση για πολυετές συμβόλαιο, η οποία είχε μπει στο περιθώριο λόγω ΠΑΟΚ, αλλά μάλλον θα επανέλθει στο προσκήνιο. Ο Γιώργος με αυτό το τρόπο θα εξασφαλίσει το μέλλον του, ενώ είναι γνωστό πως αν θελήσει κάποια στιγμή να δοκιμάσει τη τύχη του, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα σταθεί στο δρόμο του αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ελπίζουμε πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξει θετική κατάληξη επί του θέματος.