Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ευκαιρία για το Γιώργο να γίνει ηγέτης

Ευκαιρία για το Γιώργο να γίνει ηγέτης

10n_omonoia_img_0575


Ο Δημήτρης Χριστοφή ήταν ο αδιαφιλονίκητος MVP της περσινής χρονιάς και δικαιολογημένα, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του. Εξαργύρωσε δε τη σπουδαία σαιζόν του, με μια μεταγραφή σε υψηλότερου επιπέδου πρωτάθλημα αφού θα παίζει από του χρόνου στη Σιόν.

Στο ρόστερ της ομάδα μας όμως, υπάρχει κι άλλος Κύπριος σε εκείνο το υψηλό επίπεδο. Ένας παίκτης που φρόντισε στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση και των πλέι οφ με το Αποέλ, να μας θυμίσει πως διαθέτει τεράστια ποιότητα και ταλέντο. Μιλάμε ασφαλώς για το Γιώργο Εφραίμ που παρότι οι τραυματισμοί του δεν τον άφησαν να έχει ρυθμό και όση διάρκεια θα ήθελε, κατάφερε να κάνει κάποιες καταπληκτικές εμφανίσεις και να αφήσει υποσχέσεις για την επόμενη χρονιά.

Ο Εφραίμ θέλει φέτος να μπει δυνατά και να τελειώσει ακόμα δυνατότερα! Πήγε στη Γερμανία για θεραπεία, πήρε ειδικό πρόγραμμα και θέλει να ξεφορτωθεί μια και καλή τα προβλήματα σε κοιλιακούς και προσαγωγούς. Η φυγή του Χριστοφή αυξάνει τις ευθύνες του, του παρέχει όμως και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνει ηγέτης, μπροστάρης της προσπάθειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μια και θα είναι ο Κύπριος που θα πατάει περισσότερο χορτάρι. Την ποιότητα και το τσαμπουκά τα έχει και είμαστε βέβαιοι πως μπορεί να τα καταφέρει.

Το συμβόλαιο του Εφραίμ εκπνέει το καλοκαίρι του 2014. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν όχι μόνο να τον κρατήσουν για φέτος, αλλά να επεκτείνουν τη συνεργασία για πολλά χρόνια ακόμα. Μακάρι να τα καταφέρουν γιατί παίκτες σαν το Γιώργο Εφραίμ βγαίνουν μια φορά κάθε πολλά χρόνια.