Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η επιστολή του προέδρου προς τον εκδότη του “Φιλελεύθερου”

Η επιστολή του προέδρου προς τον εκδότη του “Φιλελεύθερου”

img_8254


 Ανοικτή επιστολή προς εκδότη Εφημερίδας “Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ”

Αγαπητέ κ. Παττίχη,
Είναι με μεγάλη έκπληξη που είδαμε στο δημοσίευμα σας του περασμένου Σαββάτου 1/6/2013, να εμπλέκεται το όνομα του σωματείου μας σε άρθρο του συντάκτη σας κ. Μιχάλη Χατζηστυλιανού, με θέμα δήθεν ευνοϊκή μεταχείριση που έτυχε το σωματείο μας από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Είναι επίσης λυπηρό, το γεγονός ότι ο συντάκτης του άρθρου, δεν μπήκε καν στον κόπο να επικοινωνήσει με το σωματείο μας και να διασταυρώσει τις πληροφορίες του πριν καταλήξει σε αυθαίρετα συμπεράσματα με επιλεκτικές αναφορές στο σωματείο μας.

Σε αρκετές από τις εκδηλώσεις οι οποίες γίνονταν κάτω από την αιγίδα κυβερνητικών αξιωματούχων, προσκεκλημένοι ήταν και αθλητικοί συντάκτες του συγκροτήματος σας και ο αρθρογράφος θα μπορούσε να απευθυνθεί πρώτα σε αυτούς αν ήθελε πραγματικά να απαντήσει τα ερωτήματα που τον απασχόλησαν, πριν καταλήξει σε βεβιασμένα συμπεράσματα.

Η συνεργασία, η φιλοξενία, ο διάλογος, η κριτική είναι κάτι το οποίο υποστηρίζουμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ με όλη μας την ψυχή. Μια απλή επικοινωνία με τους αθλητικούς συντάκτες στην GOAL NEWS είμαι βέβαιος ότι θα επιβεβαιώσει όλα τα πιο πάνω.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να υποδείξει σε μία μεγάλη εφημερίδα πως πρέπει να διαχειρίζεται τα ζητήματα αυτά. Αναμέναμε όμως να δημοσιεύσετε και την απάντηση του ΔΣ, γεγονός που για δεύτερη φορά, ενεργώντας εντελώς αντιδεοντολογικά, αποφύγατε να πράξετε. Επιτρέψετε μας λοιπόν, να διαφωνούμε κάθετα με το περιεχόμενο του άρθρου, του εν λόγω συντάκτη σας, στις 1/6/2013. Όπως και για το γεγονός ότι τα μεγάλα οικονομικά εγκλήματα των τελευταίων χρόνων, τυγχάνουν λιγότερης σημασίας από αυτά με τα οποία επιλεκτικά εμπλέκετε το σωματείο μας.

Όπως αναφέραμε και στην ανακοίνωση μας, την 1/6/2013, αναμένουμε από το συγκρότημα σας και εσάς προσωπικά να μας υποδείξετε φιλανθρωπικό ίδρυμα στο οποίο θα δωρίσουμε αντίστοιχο ποσό με αυτό που μας καταγγέλλετε ότι λάβαμε ένεκα ευνοιοκρατικής μεταχείρισης, για να λήξει το ζήτημα αυτό. Η παρουσία σας στην πιο πάνω εκδήλωση θεωρείτε επιβεβλημένη.

Στέλιος Μυλωνάς
Πρόεδρος ΔΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας