Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καθρέφτης για όλους το γήπεδο!

Καθρέφτης για όλους το γήπεδο!


Κόριν Μπρουκς, Τόνι Τέιλορ, Χοσέ Θερβέρα, Πλατινί και Γκίκιεβιτς είναι τα 5 αποκτήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέχρι στιγμής. Πέραν του Μπρουκς που ήταν πέρσι στην Αλκή, για τους υπόλοιπους το μόνο που γνωρίζει ο κόσμος είναι κάποια νούμερα, άντε και κάποια βιντεάκια στο youtube. Κι όμως κάποιοι πρόλαβαν ήδη να συμπαθήσουν ορισμένους, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό.

Πρέπει πάντως να θυμόμαστε πάντα πως καθρέφτης για όλους είναι το γήπεδο. Τα βιογραφικά δεν παίζουν μπάλα, όσο γεμάτα ή άδεια κι αν είναι. Έχουν έρθει στην ομάδα μας παιχταράδες που δεν κλώτσησαν και άγνωστοι που λατρεύτηκαν! Η ουσία είναι τι κάνει ο ποδοσφαιριστής για την ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι τι έκανε στο μέλλον ή το παρελθόν.

Όσοι έχουν αποκτηθεί είναι επιλογές του Σαβέφσκι και πρέπει να πάρουν πίστωση χρόνου αν μη τι άλλο ως ένδειξη σεβασμού στον προπονητή μας. Ας μην ξεχνάμε κιόλας ότι πέρσι τέτοιο καιρό, φίλοι της ομάδας κόντεψαν να σκαρτάρουν το Μάρκο Σοάρες βάση της τελευταίας ομάδας και τον Άνθονι Σκαραμοτσίνο γιατί έχει ρίζες (και) από το Σαν Μαρίνο! Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή και θα δούμε…