Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καλός ο μικρός, αλλά…

Καλός ο μικρός, αλλά…


Ο Κωστάκης Αρτυματάς ήταν ο νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε τη χρονιά που πέρασε. Δεν είναι τυχαίο που ο Τόνι Σαβέφσκι αναγνώρισε την προοπτική και ζήτησε την απόκτηση του από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτό δεν θα γίνει. Η δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αύξησε απότομα τους μνηστήρες για τον Αρτυματά, με ένα από αυτούς -την Ανόρθωση- να κάνει προσφορά βγαλμένη από άλλες εποχές. Οι 100 χιλιάδες με 30% ποσοστό μεταπώλησης και 2 δανεικούς παίκτες, είναι μια πρόταση δεν θα μπορούσαν να κάνουν. Εκτός κι αν δεν θέλουν να βγουν από την κατάσταση που βρίσκονται ποτέ.

Εν κατακλείδι, η προσφορά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον παίκτη μια χαρά ήταν και άγγιζε τα όρια της υπέρβασης με βάση τα τωρινά μας δεδομένα. Πρέπει όμως να το πάρουμε απόφαση πως όταν το ενδιαφέρον της ομάδας μας για οποιονδήποτε δημοσιοποιηθεί, το πράγμα στραβώνει. Τέτοιες μεταγραφές είτε τις κλείνεις άμεσα και με πάσα μυστικότητα, είτε ξηλώνεσαι για να τις κλείσεις. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ τέτοια πολυτέλεια δεν την έχει.