Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κοιτάζουν και για τον άσσο

Κοιτάζουν και για τον άσσο


Πλέον δεν είναι μυστικό, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσπαθήσει να αποδεσμευτεί από τα συμβόλαια των Τζόνι Λεόνι και Οχάντ Λεβίτα, έτσι ώστε να δημιουργήσει χώρο για νέο back up του Μορέιρα. Ο Λεόνι δεν θέλει να βρίσκεται στην ομάδα μας, ο Λεβίτα ψάχνει ομάδα που θα του δώσει φανέλα βασικού, έτσι εύκολα ή δύσκολα θα δοθεί η λύση.

Ασφαλώς αφού θα αποχωρήσουν 2 τερματοφύλακες, θα χρειαστεί να αποκτηθεί ένας. Ήδη εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις και το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως ο δεύτερος άσσος, δεν θα κοστίσει πολλά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα γλιτώσει όπως φαίνεται αρκετά λεφτά από αυτή την ιστορία, αν φυσικά καταφέρει να αποδεσμευτεί χωρίς πολλά πολλά από τους Λεόνι-Λεβίτα.

Όσον αφορά το που ψάχνει η ομάδα μας, δίνεται προτεραιότητα σε τερματοφύλακες που είναι γνωστοί. Τα φώτα λοιπόν στρέφονται κατά κύριο λόγο στην κυπριακή και την ελληνική αγορά. Χθεσινές πληροφορίες θέλουν τους πράσινους να εξετάζουν την περίπτωση του Σενεγαλέζου πορτιέρο της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Μπούνα Κουντούλ. Ο 31χρονος έμπειρος πορτιέρο, με 6 συνεχόμενες σεζόν στο MLS Αμερικής, ήρθε στο Παραλίμνι πέρσι, αλλά ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος με τον Άντριου Χογκ, και αγωνίστηκε μόνο σε 5 αγώνες. Το όνομα του Κουντούλ, δεν είναι μόνο του στην σχετική λίστα.