Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μόνο εάν ο ΠΑΟΚ έρθει με σοβαρή πρόταση

Μόνο εάν ο ΠΑΟΚ έρθει με σοβαρή πρόταση


“Δύσκολα θα παραχωρήσουμε τον Εφραίμ με 400,000 ευρώ”, δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέας Δημητρίου. Οι πράσινοι δεν στέκονται εμπόδιο στην καριέρα του παίκτη, όμως θα κάνουν αποδεκτή πρόταση μόνο εάν αυτή θα είναι συμφέρουσα για το σωματείο.

Ο πατέρας του Εφραίμ, δεν διέψευσε πως ο “Δικέφαλος του Βορρά” και ο γιος του ήρθαν σε επαφή, όμως αρνήθηκε τα περί συμφωνίας. Είναι καιρό γνωστό πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης βλέπει σοβαρά τον ακραίο επιθετικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δεν αποκλείεται να ετοιμάζουν επίσημη πρόταση, στα οικονομικά πλαίσια που ζητάει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πάντως εάν τελικά έρθει η προσφορά από Ελλάδα για τον Γιώργο, οι πράσινοι δεν θα δυσκολευτούν να βρουν τον αντικαταστάτη του στο ρόστερ. Και αυτό γιατί αργά ψες σημειώθηκε μία εξέλιξη που πιθανόν να ευνοήσει το τριφύλλι. Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας τιμωρήθηκε για χρέη, χάνει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο και υποβιβάζεται, ελευθερώνοντας παράλληλα τους “ακριβούς” παίκτες, ανάμεσα τους και τον Νιόγκο Πρίσο, παίκτη που ήθελε από την αρχή ο Τόνι Σαβέφσκι.