Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γρίφος η τακτική του Ισάιλα

Γρίφος η τακτική του Ισάιλα


Από τα όσα είδαμε στις διπλές αναμετρήσεις με την Ντομζάλε, η Άστρα Τζιουρτζού είναι μια ομάδα με περισσότερο επιθετικές αρετές παρά αμυντικές, που αποδίδει καλύτερα με τη μπάλα στη κατοχή της και για αυτό το λόγο, πιέζει συχνά πολύ ψηλά.

Τα πλάνα όμως που αναφέρονται σε ΜΜΕ στη Ρουμανία, έρχονται να θολώσουν κάπως τα νερά, αφού αναφέρουν πως αναγνωρίζοντας πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ πιο δυνατή από τη Ντομζάλε, δεν αποκλείεται ο προπονητής της Άστρα Ισάιλα, να την περιμένει. Πραγματικότητα ή μέρος των επικοινωνιακών παιχνιδιών των Ρουμάνων;

Η άποψη μας είναι πως μάλλον πρόκειται για επικοινωνιακά παιχνίδια. Η Άστρα πιστεύει στις δυνάμεις της, σε σημείο που υποτιμάει τον παράγοντα εμπειρία. Και θα βγει στο χορτάρι του Νασιονάλ του Βουκουρεστίου με σκοπό να πιέσει την ΟΜΟΝΟΙΑ και να πάρει σκορ που θα της επιτρέπει να έρθει με αξιώσεις στη Λευκωσία.

Όπως και να έχει, θα επαναλάβουμε για άλλη μια φορά, πως η πρόκριση εξαρτάται από τα πόδια των δικών μας ποδοσφαιριστών. Όποια τακτική και αν  ακολουθήσει ο αντίπαλος, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να φύγει θριαμβεύτρια από το Βουκουρέστι.