Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου: “Αναμένουμε τον αγώνα με αγωνία”

Δημητρίου: “Αναμένουμε τον αγώνα με αγωνία”

img_1174


Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο έτοιμη παρουσιάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, για το πρώτο της Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Άστρα Τζιουρτζίου, τόνισε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Αντρέας Δημητρίου. Θέλουμε την Ευρωπαϊκή διάκριση και γι’ αυτό κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την προετοιμασία: «Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την δουλειά που έγινε. Οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη διάθεση για βελτίωση. Γενικά πιστεύουμε αρκετά στην τεχνική ηγεσία και σ’ αυτή την ομάδα. Δώσαμε φιλικά παιχνίδια και παιχνίδι με παιχνίδι είχαμε βελτίωση. Υπάρχει αρκετός δρόμος να διανύσουμε για να φτιάξουμε την Ομόνοια που θέλουμε. Η ομάδα βγάζει αρκετά στοιχεία που θέλουμε. Όλα αυτά τα δουλεύουμε καθημερινά ούτως ώστε σταδιακά να γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε κάποιες μέρες μέχρι το Ευρωπαϊκό μας παιχνίδι και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι»

Για την Άστρα: «Θα παιχτεί σε μεγάλο βαθμό η πρόκριση από την εικόνα που θα έχει η ομάδα μας. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε στο γήπεδο. Αναμένουμε με πάρα πολύ αγωνία το πρώτο παιχνίδι. Δεν είναι μυστικό οι παίκτες μας θέλουν την Ευρωπαϊκή διάκριση για τον κόσμο μας»

Για την διάκριση: «Όλοι το θέλουμε. Φέτος είδαμε από την αρχή ότι βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν έχουμε σχεδιάσει τον προϋπολογισμό μας με βάσει ενδεχόμενης πρόκρισης στους ομίλους . Πρέπει να κερδίσουμε πρώτα την Άστρα. Στηρίζουμε τους παίκτες μας την ομάδα μας βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και βλέπουμε μόνο την Άστρα Πλοέστι»

Για το ταξίδι στην Ρουμανία: «Έχουμε εκδώσει ανακοίνωση μέσω της οποίας εξηγούμε γιατί δεν υπάρχουν επίσημα πακέτα για την Ρουμανία. Η ομάδα μας θα ταξιδέψει στο Βουκουρέστι με προγραμματισμένη πτήση και οι θέσεις ήταν περιορισμένες. Αναχωρούμε την Τετάρτη και είμαστε βέβαιοι ότι οι ποδοσφαιριστές δεν θα είναι μόνοι την Πέμπτη. Θα νιώσουν τον κόσμο κοντά τους και θα βοηθήσουν την ομάδα για το πρώτο βήμα»

Για τους νέους παίκτες: «Το πρώτο πράγμα που έλεγαν ήταν τα κολακευτικά λόγια για τον κόσμο και την δυναμική που δίνει στην ομάδα . Γνωρίζει τι είχε γίνει με την οικονομική εκστρατεία. Φαίνεται ότι οι νέοι παίκτες ήρθαν διαβασμένοι και όλοι μαζί βοήθησαν στο να καταλάβουν οι νέοι οι παίκτες που ήρθαν. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουν να διακριθούν με την φανέλα της Ομόνοιας. Πρέπει να τους στηρίξουμε για να φτιάξουμε το σύνολο που θέλουμε. Το γεγονός ότι τους έχει επιλέξει το τεχνικό επιτελείο είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα αφού υπάρχουν και τα περσινά παραδείγματα. Η φετινή χρονιά θα είναι γεμάτη χαρές και επιτυχίες για την Ομόνοια»