Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πανέτοιμος ο Γιώργος…

Πανέτοιμος ο Γιώργος…


Το όνομα του λόγω του ειδικού προγράμματος που ακολούθησε στην προετοιμασία, μάλλον πέρασε στο παρασκήνιο. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Γιώργος Εφραίμ είναι ένα τεράστιο όνομα, που στην μέρα του μπορεί να καταστρέψει οποιαδήποτε άμυνα, ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να γείρει την πλάστιγγα υπέρ μας.

Από την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος προπονείται κανονικά, μάλιστα στον αγώνα κόντρα στη Ξάνθη πήρε τα πρώτα του φετινά λεπτά, σκόραρε και ένα γκολ από το σημείο του πέναλτι. Ο Εφραίμ είναι πανέτοιμος για τις διπλές αναμετρήσεις με την Άστρα Τζιουρτζού και εναπόκειται στο Τόνι Σαβέφσκι εάν και πόσο θα τον χρησιμοποιήσει! Το βέβαιο είναι ότι ο κόουτς τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση που βλέπει ένα από τα πιο ισχυρά του όπλα να είναι διαθέσιμο.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δώσουν το 100% την Πέμπτη, το ίδιο και ο Γιώργος Εφραίμ. Ο νεαρός Κύπριος διεθνής είναι πλέον ο πιο έμπειρος γηγενής και θέλει να αναλάβει ηγετικό ρόλο, να μπει μπροστάρης στη προσπάθεια. Και έχει όλα τα φόντα να το καταφέρει!