Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πού είναι η ελβετική ομάδα για Τζόνι;

Πού είναι η ελβετική ομάδα για Τζόνι;

img_8575


Δεν έχει ακόμα βρεθεί λύση με το Τζόνι Λεόνι, παρότι όταν του ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, είχε διαβεβαιώσει σύμφωνα με πληροφορίες πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με ελβετική ομάδα. Μάλιστα τότε είχε τονιστεί, πως δεν θα διεκδικήσει οτιδήποτε από το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Οι μέρες περνούν, η ομάδα βρίσκεται ήδη στη Πολωνία, ο Λεόνι όμως δεν έχει ακόμα συμφωνήσει με ελβετική ομάδα όπως είχε πει, με αποτέλεσμα να προπονείται ατομικά στο Ηλίας Πούλλος. Αυτή όμως η κωλυσιεργία στοιχίζει οικονομικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και οι παράγοντες των πρασίνων, έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους. Ο Τζόνι έδειξε αρχικά να καταλαβαίνει τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, στην πορεία όμως δεν έχει κάνει οτιδήποτε για να το αποδείξει και εξακολουθεί να βρίσκεται κανονικά στο μισθολόγιο.

Ελπίζουμε ότι θα δοθεί λύση στο συγκεκριμένο θέμα το συντομότερο δυνατό. Ενώ φαινόταν πως η ιστορία θα τελειώσει σχετικά ανώδυνα, τραβάει χρονικά και κοστίζει οικονομικά. Λογικό είναι οι παράγοντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να είναι εκνευρισμένοι.