Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αποστολή… πρεμιέρας!

Αποστολή… πρεμιέρας!

dsc_8924


Χωρίς τους παίκτες που δοκιμάζονται και χωρίς τον Τζάστιν Μεγκόλο, πάει στη Λάρνακα η ΟΜΟΝΟΙΑ, για το φιλικό με τη Σαλαμίνα  (19:00 Αμμόχωστος) . Η αποστολή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άνετα, αποστολή πρωταθλήματος, αφού ο κόουτς άφησε εκτός τους νεαρούς, και αύριο αναμένεται να δούμε τις σκέψεις που κάνει, ενόψει ντέρμπι.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε για το φιλικό ματς, με απογευματινή προπόνηση, στην οποία το τεχνικό επιτελείο εφάρμοσε πρόγραμμα βασισμένο στην τακτική και στις στατικές φάσεις. Προπονήθηκαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, πέραν από τους διεθνείς με την εθνική Νέων Κύπρου, Παναγιώτη Θεράποντος, Αντρέα Παναγιώτου και Φάνο Κατελάρη.

Με το τέλος της προπόνησης η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό φιλικό. Αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Χοσέ Μορέιρα, Κόριν Μπρούκς, Χοσέ Θερβέρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρασίντ Αλαμπί, Αντρέ Σκέμπρι, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Ρενάτο Μαργκάσα, Πλατινί, Μάρκο Σοάρες, Γιώργος Εφραίμ, Λεάντρο, Μπρούνο Αγκουιάρ, Τόνι Τέιλορ, Λούκας Γκικίεβιτς, Νούνο Ασίς, Χάρης Κυριάκου και Σοφιάν Σερφά. Όσοι ποδοσφαιριστές έχουν μείνει εκτός αποστολής, θα προπονηθούν κανονικά αύριο στο «Ηλίας Πούλλος».