Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τρεις και ίσως έρθουν και άλλοι

Τρεις και ίσως έρθουν και άλλοι


Τρεις ποδοσφαιριστές θα περάσουν αυτή την εβδομάδα από το μικροσκόπιο του Τόνι Σαβέφσκι. Πρόκειται για τους Βραζιλιάνους επιθετικούς Αλίπιο Μπραντάο και Ουζέντα Σάντος Τζουάτσον, όπως και το Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό Γκανίου Ατάντα. Οι τρεις τους θα προπονούνται με την ομάδα και αν ικανοποιήσουν θα αποκτηθούν.

Τους 3 ποδοσφαιριστές δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλοι. Είναι παίκτες χαμηλού κόστους, που μπορούν να δηλωθούν στη λίστα Β μιας και είναι μικρότεροι των 21. Ακόμα και αν τελικά η ΟΜΟΝΟΙΑ προχωρήσει στην απόκτηση τους, δεν είναι τόσο βέβαιο ότι θα παραμείνουν στο φετινό ρόστερ. Η σκέψη που γίνεται είναι να δοθούν δανεικοί με όρο στις συμμετοχές, να δοκιμαστούν με άλλα λόγια στο κυπριακό πρωτάθλημα και αν αντεπεξέλθουν να ενσωματωθούν στο μέλλον στην ομάδα.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως οι περιπτώσεις των νεαρών που δοκιμάζονται είναι άσχετες με αυτές των 2 παικτών (επιθετικού και μέσου) που θα αποκτηθούν άμεσα για να βοηθήσουν. Εκτός βέβαια και αν κάποιος από τους νεαρούς που δοκιμάζονται δείξει πως είναι έτοιμος από τώρα να μπει την ομάδα. Η απόφαση ανήκει στον προπονητή.