Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πολλοί οι διεθνείς

Πολλοί οι διεθνείς

skempri-armenia


Με αρκετές απουσίες θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες έχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Οι περισσότεροι θα απουσιάσουν από το φιλικό με την Αγία Νάπα την Τετάρτη στο Παραλίμνι.

Εθνικές Ανδρών
Αντρέ Σκέμπρι, Μάρκο Σοάρες και Λουίς Σοάρες Πλατινί έχουν κληθεί για τα φιλικά των Εθνικών τους ομάδων. Την Τετάρτη 14/08 η Μάλτα πάει στο Μπακού για να αναμετρηθεί με το Αζερμπαϊτζάν, ενώ το Πράσινο Ακρωτήρι θα αγωνιστεί κόντρα στην Γκαμπόν, στη Λισαβόνα, την ίδια ημέρα.

Εθνική Ελπίδων
Με προορισμό το Βουκουρέστι αναχωρεί σήμερα το πρωί η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων. Στην αποστολή βρίσκονται οι Ονησίφορος Ρουσιάς και Χριστόφορος Χαραλάμπους. Το φιλικό θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης στο «Berceni Stadium» και η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο την επόμενη του αγώνα. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Δ.Μουλαζίμης.

Εθνική Νέων
Με δυο προπονήσεις, σήμερα και αύριο, συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Νέων U-19. Πριν τους επίσημους αγώνες, η Εθνική Νέων θα δώσει δύο φιλικά στο Μακάρειο με την Ιορδανία στις 20 και 22 Αυγούστου. Ο Γιάννος Σταυρινός έχει καλέσει τους Ανδρέα Φραγκέσκου, Φάνο Κατελλάρη, Παναγιώτη Θεράποντος, Ανδρέα Παναγιώτου, και Κωνσταντίνο Διονυσίου.