Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είδε νέα πράγματα και… τα ίδια λάθη

Είδε νέα πράγματα και… τα ίδια λάθη

1022026
Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Ζοάο Πάουλο

Δοκίμασε αρκετά πράγματα απόψε ο Τόνι Σαβέφσκι στο φιλικό με την ΑΕΚ, όμως σίγουρα κάποια άλλα τον προβλημάτισαν και ίσως δούμε αλλαγές στο παιχνίδι με την Ένωση.


Τα Θετικά
Κάνοντας ένα μικρό σχόλιο, είδαμε ένα Εμπέμπα να πατάει καλύτερα από τα προηγούμενα φιλικά. Ο “Βέλγος” θα παραμείνει στο Γέρι, και η τεχνική ηγεσία έχει αποφασίσει να δουλέψει μαζί του, ώστε να αποτελεί αξιόπιστη λύση.

Αυτός που ξεχώριζε στο γήπεδο, δεν ήταν άλλος από τον Ζοάο Πάουλο Αντράντε. Ο Πορτογάλος ήταν σε όλες τις φάσεις στο κέντρο, βοήθησε και στην άμυνα ενώ… απείλησε και την εστία της ΑΕΚ! Ο Αντράντε αναμένεται να είναι ο πρώτος υποψήφιος για τη θέση του αμυντικού μέσου, σε περίπτωση που ο Σοάρες απουσιάζει.

Τζάστιν Τζιούνιορ Μενγκόλο! Δραστήριος winger ο Καμερουνέζος, με ταχύτητα και εξυπνάδα. Με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο έδωσε πνοή στην επίθεση της ομάδας μας. Είχε χαμένη ευκαιρία ενώ έδωσε και ασίστ στον Γκικίεβιτς, που ατύχησε να σκοράρει.

Τα αρνητικά
Βελτιωμένος ο Εμπέμπα, όμως το ίδιο δεν ισχύει για τους άλλους που αγωνίστηκαν στην άμυνα. Ο Αλαμπί (αγωνίστηκε σε νέα θέση αλλά αυτό δεν αποτελεί ελαφρυντικό) έκανε κραυγαλέα λάθη δεξιά στην άμυνα, ενώ ο Σερφά υπέπεσε σε πέναλτι, με το οποίο η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ.  Λάθη έγιναν και στον άξονα από τους Αγκουιάρ και Μαργκάσα. Οι δύο τους δύσκολα θα εκτοπίσουν κάποιον από τους Λέο και Ασσίς για να βρεθούν βασικοί.

Η απόδοση της ομάδας μας σίγουρα επηρεάστηκε από τις πολλές απουσίες, όμως σε καμία περίπτωση τέτοια λάθη στο μεσοαμυντικό χώρο δεν επιτρέπονται στο ποδόσφαιρο. Ενόψει Ένωσης ο Τόνι και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν σε αυτό το κομμάτι.