Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι εισφορές από την εκστρατεία κάλυψαν μόνο μερικούς μήνες…

Οι εισφορές από την εκστρατεία κάλυψαν μόνο μερικούς μήνες…

img_8705


Διάφορα ακούγονται από προχθές, όταν αποκαλύφθηκε πως οι παίκτες μας είχαν συνάντηση με την Διοίκηση γιατί υπήρξαν καθυστερήσεις στις πληρωμές τους. Βλέποντας όμως για λίγο τα νούμερα, και κάνοντας απλά μαθηματικά, βλέπει κανείς και ποιο ήταν το μεγάλο λάθος της Διοίκησης.

Για να μας καταλάβουν καλύτερα οι αναγνώστες, να πούμε πως το μισθολόγιο της ομάδας μας τη σεζόν 2013/14 το μήνα, αγγίζει τις 350.000 ευρώ (ενώ το περσινό 500. 000 μαζί με διακανονισμούς). Από την εκστρατεία είχε γίνει γνωστό πως μαζεύτηκαν 2 εκατομμύρια εκ των οποίων το 1 ήταν από εισφορές και το άλλο από τα διαρκείας. Σε διάσκεψη έγινε γνωστό πως ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο παρακρατήθηκε από το κούρεμα.

Με αυτό το ενάμιση εκατομμύριο οι πράσινοι δηλαδή, κατάφεραν να καλύψουν μερικούς μήνες, και να περάσουν τα κριτήρια Μαρτίου και Ιουνίου. Δηλαδή το λάθος στο Δ.Σ. ήταν ότι δεν υπήρχε σχέδιο για το πως θα συνεχίσει να υπάρχει ρευστότητα. Η εκστρατεία με τον κόσμο σταμάτησε, τα διαρκείας δεν κινούνταν πλέον, και μαζί σταμάτησε και η ρευστότητα στο Σωματείο.

Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα που καλείται να λύσει το Δ.Σ. Ο κόσμος με το ξεσηκωμό του κατάφερε να φέρει λεφτά μέσα στο πράσινο ταμείο, όμως δεν υπήρξε συνέχεια και οι παίκτες τώρα νιώθουν ανασφάλεια. Παρόλα αυτά, ευτυχώς μέσω των χορηγών, θα πληρωθούν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δύο μισθούς.

Τι γίνεται όμως παρακάτω; Χρειάζονται όπως γράψαμε και χθες πράξεις. Ο κόσμος δεν μπορεί μέσα σε ένα χρόνο να μαζέψει πάνω από 2 εκατομμύρια ενώ και τα διάφορα έσοδα έχουν περιοριστεί, με τα δύο κεκλεισμένων μάλιστα να φέρνουν και ζημιά στο σωματείο. Χρειάζεται πλάνο, δεν θα κουραστούμε να το λέμε. Χρειάζεται ένα πλάνο για να ανακάμψουν τα οικονομικά της ομάδας μας, το συντομότερο δυνατό.