Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνεχίζει ο Τόνι Σαβέφσκι

Συνεχίζει ο Τόνι Σαβέφσκι

sak_3287


Με ανακοίνωση της η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει ότι τονίστηκε σε όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα πως έχει απαιτήσεις από αυτούςκ και ότι αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι πρέπει να κάνουν το καθήκον τους. Η ανακοίνωση δεν αναφέρει ότι τέθηκε ποτέ θέμα προπονητή, με αυτό τον τρόπο φανερώνεται πως συνεχίζει ο Σαβέφσκι.

Σε διαδοχικές συνεδριάσεις του το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εξέτασε διεξοδικά την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ώρες, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, ως όφειλε να κάνει.
Είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Τονίστηκε σε όλους τους εμπλεκόμενους ότι όλη η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει απαιτήσεις από αυτούς και ότι τους ζητούμε όπως καθημερινά καταθέτουν τον καλύτερό τους εαυτό για το μεγαλείο αυτού του Σωματείου.
Η ομάδα μας έχει συγκεκριμένους στόχους και θα τους διεκδικήσει με όλες της τις δυνάμεις, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή.
Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας ομόφωνα καταδικάζει και θεωρεί απαράδεκτες τις ενέργειες μικρής μερίδας φιλάθλων, κατά τη διάρκειας της σημερινής συνεδρίας του Δ.Σ.