Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 2 στα 2 και βλέπει τη συνέχεια

2 στα 2 και βλέπει τη συνέχεια

img_0717


Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ αποκτούσε τον Ούκας Γκικίεβιτς, η είδηση δεν σκορπούσε ενθουσιασμό. Βλέπετε οι πληροφορίες έλεγαν για ένα ικανότατο επιθετικό, που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, αλλά που προς το παρόν δεν έχει τόσο στενή σχέση με τα δίκτυα. Σκεπτόμενοι ότι αντικαθιστά στην ουσία τον Αντρέ Άλβες, αρκετοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν επιφυλακτικοί, μάλλον δικαιολογημένα.

Τις πρώτες μέρες της μεταγραφής του, γράψαμε για συμπατριώτη του επιθετικό που τόνιζε ότι με το στυλ παιχνιδιού του, στην Κύπρο ο Ούκας Γκικίεβιτς μπορεί να πετύχει αρκετά γκολ. Ο επιθετικός αυτός ήταν ο Ούκας Σόσιν και μέχρι στιγμής φαίνεται να δικαιώνεται. Ο Γκίκι έχει 2 γκολ σε 2 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και 3 γκολ σε 4 παιχνίδια γενικότερα. Δημιουργεί πάντα μεγάλες ευκαιρίες και βρίσκεται συνήθως στη σωστή θέση για να τελειώσει τη δουλειά. Το στυλ του δεν έχει καμία σχέση με του Άλβες, δεν διαθέτει την τεχνική του, αλλά μπαίνει σε πολλές περισσότερες φάσεις και χθες, έπαιξε σε 2 περιπτώσεις και ρόλο δημιουργού.

Ας μην παρεξηγηθούμε όμως, ο Ούκας όπως και η υπόλοιπη ομάδα, έχει πολλή δουλειά να κάνει. Θυμίζουμε ότι πέρσι ο Αντρέ Άλβες ήταν καταπληκτικός στο δεύτερο γύρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως πλήρωσε την δυστοκία του στον πρώτο γύρο! Το θέμα λοιπόν είναι ο Γκίκι να μείνει συγκεντρωμένος σε όλο το πρωτάθλημα, να έχει συνέχεια, να συνεχίσει να σκοράρει. Με τα όσα μας είπε χθες πάντως, δείχνει πως αυτό θέλει και ο ίδιος. Θα δούμε, θα κριθεί σε βάθος χρόνου, τα πρώτα δείγματα είναι όμως σίγουρα θετικά.

Tο χθεσινό του γκολ: