Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έτοιμοι ή επένδυση;

Έτοιμοι ή επένδυση;

img_0028


Όταν αποκτούνταν οι Γκανίου Ογκπούγκε, Αλίπιο Ντουάρτε και Τζάστιν Μεγκόλο, γινόταν για ποδοσφαιριστές που ίσως στο μέλλον αποδειχθούν λαυράκια, αλλά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και άμεσα. Έχουν περάσει 4 παιχνίδια και μόνο μια φορά κάποιος από τους 3 βρέθηκε σε αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Αλίπιο από σπόντα κόντρα στο Παραλίμνι. Είναι άγνωστο πότε θα κληθούν να βοηθήσουν.

Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να μην είναι απόλυτα έτοιμοι ακόμα από πλευράς φυσική κατάστασης, αφού αποκτήθηκαν αργά τον Αύγουστο. Σε μια τέτοια περίπτωση τα όσα γράφονται σε αυτές τις γραμμές ίσως να είναι ανούσια, όμως οφείλουμε να αναρωτηθούμε ποιο ρόλο θα έχουν τελικά οι 3 νεαροί, που αγωνίζονται προς το παρόν με τη u21. Ειδικά ο Αλίπιο, ίσως χρειαστεί να προσφέρει πολύ σύντομα. Ο Νούνο Ασσίς έχει ήδη 3 κίτρινες κάρτες και στο φιλικό με τα Κούκλια ο νεαρός Βραζιλιάνος έδειξε ότι πλησιέστερο διαθέτει ο κόουτς σε αγωνιστικό στυλ.

Η λογική λέει πως απλά οι 3 νεαροί είναι ανέτοιμοι για να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Ο Σαβέφσκι έδειξε ότι όταν κάποιος κριθεί έτοιμος, θα πηγαίνει αποστολή, ανεξάρτητα αν αυτή θα έχει 18, 19, ή μέχρι και 22 παίκτες. Για να δούμε πότε θα έρθει η σειρά των 3 ξένων μικρών.