Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αφού το θέλετε και το πιστεύετε, δείξτε το!

Αφού το θέλετε και το πιστεύετε, δείξτε το!

img_6166


Σειρά του Μπρούνο Αγκουϊάρ ήταν χθες να μιλήσει στο γραφείο τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όπως και οι συμπαίκτες του που μίλησαν πριν από αυτόν, εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα και την αισιοδοξία πως θα ανακάμψουν, θα πλησιάσουν τη κορυφή και θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο. Μάλιστα τόνισε ότι θα το κάνουν για το κόσμο που τους έχει στηρίξει τόσο πολύ.

Είναι καλό και θεμιτό, οι παίκτες μας να πιστεύουν στις δυνάμεις τους και να το λένε. Είναι θετικό ότι αναγνωρίζουν πως πρέπει να ανεβούν αλλά και που έχουν την αυτοπεποίθηση να το κάνουν. Τέτοιες δηλώσεις δείχνουν ότι καταλαβαίνουν πως έχουν ευθύνες και δείχνουν διάθεση να τις αναλάβουν. Μόνοι εκείνοι μπορούν να βγάλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ από τη δύσκολη θέση.

Καλώς ή κακώς όμως, ο κόσμος είναι δύσπιστος. Έχει κουραστεί τα λόγια, όχι μόνο από αθλητές αλλά και από παράγοντες. Θέλει να δει έργα, θέλει να δει πράξεις, θέλει να δει πως όντως το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός για τους παίκτες και δεν λένε ότι θέλουν να ακούσουν οι οπαδοί για να τους χαϊδέψουν τα αυτιά. Το θέμα είναι οι παίκτες να μιλήσουν στο γήπεδο, εκεί που μετράει. Εμείς τους πιστεύουμε και τους στηρίζουμε, ελπίζουμε πως θα ανταποδώσουν.