Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κόντρα στους Τσέχους 2+2 Πράσινοι

Κόντρα στους Τσέχους 2+2 Πράσινοι


Διεθνείς υποχρεώσεις σήμερα και μάλιστα δύσκολες, εκτός έδρας κόντρα στη Τσεχία, για την Εθνική Νέων Κύπρου. Στην Νέων συμμετέχουν 4 ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Θεράποντος, Αντρέα Παναγιώτου Φιλιώτη, Ανδρέα Φραγκέσκου και Φάνο Κατελάρη. Οι δυο τελευταίοι ως γνωστόν, αγωνίζονται φέτος ως δανεικοί στην Αλκή.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Κύπρου και θα διεξαχθεί στο στάδιο Στάδιο Mestský που βρίσκεται στην πόλη Opava.Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο Στάδιο «Vítkovice» της Οστράβας η Κροατία θα αντιμετωπίσει το Γιβραλτάρ. Η Εθνική βρίσκεται στη Τσεχία από χθες το μεσημέρι.

O Παναγιώτης Θεράποντος, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ για τον αγώνα. «Επιτυχία σε βάρος της Τσεχίας θα δημιουργήσει εξαιρετικές προοπτικές για τη συνέχεια. Είναι γεγονός πως κάθε αρχή είναι και δύσκολη και σημαντική, όμως όμως η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για να ανταποκριθεί στις δυσκολίες» είπε αρχικά ο νεαρός ταλαντούχος προσθέτοντας ότι: «Στόχος μας είναι το αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει από το ξεκίνημα της διοργάνωσης τις προϋποθέσεις για εξασφάλιση θέσης που οδηγεί στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».